Bontonfilm – Barbie jako Princezna z ostrova

Bontonfilm posílá v pátek 1. června 2012 na pulty další DVD se štíhlou blonďatou panenkou Barbie jako Princezna z Ostrova za 149,- Kč. Hudební pohádka plná nových písniček.

Barbie mluví a zpívá se zvířátky!

Je čas vydat se s pohádkou BarbieTM Princezna z ostrova na plavbu za dobrodružstvím v celovečerním filmovém muzikálu, jehož součástí je i devět úplně nových fantastických písniček. Když byla Rosella (BarbieTM) ještě malá dívka, ztroskotala na ostrově a naučila se tam povídat si a zpívat s rodinkou milých zvířátek: červenou pandou jménem SagiTM, pávem AzulemTM a slůnětem TikouTM. Ale pak jejich tropický ráj nalezl princ AntonioTM a RoselluTM přepadla touha poznat pravdu o své minulosti. Proto se s princem vydává do jeho zámku. Společně se svými zvířecími kamarády zkoumá nástrahy civilizace a navíc odhaluje zlý plán na ovládnutí království! Na konci, který každého zahřeje u srdce, BarbieTM Princezna z ostrova dokazuje, že s láskou jsou zázraky nadosah.

Na imdb.com 55 procent, na csfd.cz 58.

Zadní strana 

Žánr: Animovaný / Dětský

Země původu: USA

Rok vzniku: 2007

Délka: 85 minut

Původní název: Barbie as the Island Princess

Světová premiéra: 15. září 2007 – Austrálie

Režie: Greg Richardson

Scénář: Elana Lesser, Cliff Ruby

Produkce: Jesyca C. Durchin, Paul Gertz, Rob Hudnut, Shelley „Dvi-Vardhana" Tabbut, Jennifer Twiner McCarron, Shea Wageman, Sharan Wood

Hudba: Arnie Roth

Střih: Colin Adams

Společnost: Rainmaker Entertainment

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, 5.1 česky, 5.1 chorvatsky

Titulky: česky, chorvatsky

Obraz: barevný PAL 16:9 (1,78:1)

Bonus: Karaoke Club – Ostrov Barbie • Videoklip "I Need to Know"