MF Dnes – Poznávej a hrej si 2 – Egyptské záhady

Egypt byl odedávna zemí tajemna a záhad, čehož využívali nejen autoři filmů (např. Mumie), ale i počítačových her. Ve středu 28. května 2008, tedy dnes se v prodeji objevil další herní titul z edice MF Dnes – hra Egyptské záhady. Cena 39,– Kč.

Vydejte se po stopách faraónů. Hra Vás zavede do dávné minulosti a přiblíží Vám zábavnou formou život v starém Egyptě. Obsahuje hry, informace o pyramidach, bozích egypta, faraónech a další poznatky z dějín starého Egypta. CD je v češtině.

Starobylý Egypt, kdysi největší mocnost, dodnes skrývá neodhalená tajemství. Faraoni, bohové, mumie, pyramidy – to vždy fascinuje a zajímá. Naše CD ti pro tato témata dodá spoustu informací. Představuje nejproslulejší postavy oné doby. Navíc zde najdeš hry na zručnost – dobrodružství v pyramidě a velké budování. Celek doplňuje kvíz. Náš interaktivní program neobsahuje žádné násilí! Mnoho zábavy a herního štěstí!

Hra se spouští přímo z CD-ROMu, není nutná instalace na pevný disk. Vhodné pro všechna PC běžné konfigurace.

Minimální vybavení počítače:
Windows 95/98/NT/2000/Millenium/XP, procesor 300 MHz, paměť RAM: 32 MB, CD-ROM 16×, zvuková karta kompatibilní s Windows (800×600, 16 bit.)