Vapet – Pravá láska nerezaví

Vapet si na pondělí 18. června 2012 vybral pro vydání další romantickou komedii Pravá láska nerezaví za 75,- Kč, o níž (ani jejich tvůrcích a hercích) nelze v naší mateřštině zjistit nic smysluplného. A k tomu se ještě navíc nepodělil o podklady a je tudíž nutno vycházet z toho, co uveřejnila PNS.

Lauren Hartford je hvězdou rádia K-RAP v ospalém pouštním městečku Coyote County. Jako diplomovaná poradkyně pomáhá lidem najít opravdovou kásku a její rozhlasová show je velmi populární. Poklidný život v městečku i Laurenin život náhle naruší moderátor Jack Proctor, který se ve městě náhodou zastaví na své cestě do L.A. Svými radikálními názory naprosto převrací její doporučení. A co je horší, lidem se to líbí! Začíná bitva dvou pohlaví, ve které se oba vrhnou do šílené sázky. Jack musí dát dohromady toho největšího zoufalce v celém městě s nejatraktivnější a nejnedostupnější ženou široko daleko.

Jak sázka dopadne? Jaká je pravda o lásce? A je láska i pro zoufalce?

Na imdb.com 59 procent, na rottentomatoes.com 28, dostupné komentáře naproti tomu nadšené: Kouzelný nezávislý film s neznámými herci, který ač nerealistický a předvídatelný je skvělý.

Zadní strana

Žánr: Drama / Komedie / Romantický

Země původu: USA

Rok vzniku: 2009

Délka: 89 minut

Původní název: Coyote County Loser

Režie: Jason Naumann

Scénář: Robert Bethke, Don Porter, Jacob Roebuck, Lucas Roebuck

Produkce: Robert Bethke, Clayton Chaney, Stephanie Eastman, John Herklotz, Jeff Keller, Jacob Roebuck, Alan Trever, Jordan Wagner

Hudba: Pieter A. Schlosser

Kamera: Joel Deutsch

Střih: Brian Jonason

Společnost: Coyote County Productions

Natáčeno: Roswell, New Mexico, USA

Hrají: Nikki Boyer (Lauren Hartfordová), Beau Clark (Jack Proctor), Wayne Grace (Fred Hopps), K Callan (Maggie Hoppsová), Frederic Doss (Lyle Granger), Tiffany Lynch (Katie Bradfordová), Everette Scott Ortiz (Doyle Finkleburger), Chad Brummett (Brian Johnson), James Hobbs (Red), Roy Black (Carl), Nelson Martinez (Sanchez), Patti Stacy (Darlene), Bob Schneider (farmář  #1), Mike Smith (farmář  #2), Fred Doe (farmář  #3), Kristin Wolven (Susanna), Patricia Davidson (zájemkyně o nákup auta), Jeff Keller (doručovatel květin), Damon Pfaff (Barry), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicy, česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9

Bonus: