Filmag zábava – Chladnokrevné komando

Další titul v ediční řadě Filmag zábava bude v pátek 22. června 2012 akční film Chladnokrevné komando ve slim krabičce za 99,- Kč. Neohrožená krasavice uprostřed vražedného pekla.

Je uvězněna uprostřed bitvy dvou velmocí. A musí uplatnit všechny své schopnosti, aby přežila. Atraktivní vedoucí vědecké expedice na neobydlený tropický ostrov San Crispin se rázem ocitá uprostřed vražedného pekla. Společně se svou skupinou odhalí sovětskou vojenskou operaci s krycím jménem Delos, o které se svět neměl nikdy dozvědět. Výprava je okamžitě napadena chladnokrevným komandem, jehož cílem je jediné – zabránit komukoliv opustit pevninu. Ze skupiny nakonec přežívají pouze tři hrdinové, kteří ale ještě zdaleka nemají vyhráno. Jejich životy jsou v ohrožení každou další minutou, kterou stráví na tomto prokletém ostrově.

Z traileru

Z traileru

Z traileru

Z traileru

Jen tak pro zajímavost – proč mají naši grafici neustálou snahu všechny obaly a obrázky stranově převracet?

Obálka zahraničního vydání

Na imdb.com 50 procent, rottentomatoes.com 20, na csfd.cz zatím žádné skóre: Říkat o tomto filmu, že je špatný, je urážkou všech blbých béček. Chybí tu akce, chybí tu děj, pořád jen vodní hladina a hudba, znějící jak nahrávka melodie digitálního budíku ze 70. let. Jediné pozitivum na filmu je, že má konec.

Zadní strana

Žánr: Akční

Země původu: USA

Rok vzniku: 1987

Délka: 97 minut

Původní název: The Delos Adventure

Režie: Joseph Purcell

Scénář: Joseph Purcell

Produkce: Jack F. Murphy, Joseph Purcell, Rachel Purcell

Hudba: Richard De Labio, Kenny Kotwitz

Kamera: William Meurer

Střih: Robert A. Ferretti

Hrají: Roger Kern (Bard Clemens), Jenny Neumann (Deni Trionová), Kurtwood Smith (Arthur McNeil), Enrique Castillo (Luis Vasquez), Kevin Brophy (Greg Bachman), Al Mancini (Koutsavaki), Charles Lanyer (Dr. James DeKalb), James Higgins (Karl Darrensbourg), Kathryn Noble (Stacy), Sands Hall (Tana), David Villalpando (Alfonso), Steven Frohardt (komando), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 4:3 (1,33:1, podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: