Česká muzika – Rytmus – Pre radost Vám hrá…

Není Rytmus jako Rytmus… Nedělní distributor, společnost JRK Kladno, uvádí v plánech na 1. července 2012 titul od České muziky za 169,- Kč, kterým má být DVD Rytmus – Pre radost Vám hrá. Jenže tenhle Rytmus je z Oslian na Slovensku a podle všeho jde o něco velmi příbuzného Evě a Vaškovi…

Zjistit, o jaké konkétní veledílo se jedná, je nad síly běžného člověka. Aktuality na jejich webu končí rokem 2011, objednávkový list sice DVD (za 10 euro!) obsahuje, ale bez jakýchkoli podrobností. Většinou je nabízen pod stejným jménem komplet 6 CD + 2 DVD za cenu kolem sedmi stovek. Takže jen citace bombastických reklamních sloganů:

Slovenská skupina Rytmus zaujala diváky na Šlágr TV natolik, že během několika dnů se stala nejprodávanější skupinou v Čechách i na Slovensku! Krásné písničky plné lásky, ale také písničky křesťanské vás jistě vezmou za srdce. Na kompletu najdete také písničky, kde se jódluje! Jódlováním je tato skupina na Slovensku velmi známá a snad právě proto patří mezi nejhranější skupiny ve slovenských rádiích. 

Jódlování nejódlování, v životě jsem o nich neslyšel a doufám, že už zase neuslyším.