Medvěd Míša – Nová dobrodružství

Zlínský vydavatel Špidla Data Processing se již před časem objevil v trafikách se svými pohádkami v MP3. Nyní vydal hru Medvěd Míša: Nová dobrodružství je nabita akcí. Cena 38 Kč,–. Medvěd Míša je bezpečný – neobsahuje ŽÁDNÉ NÁSILÍ.

Hra Medvěd Míša: Nová dobrodružství je nabita akcí a ztvárněna v úžasné kreslené grafice. Hlavní postavou hry je roztomilý lední medvěd, který se snaží dostat do svého domova na dalekém severu. V cestě mu ale stojí stovky nebezpečných příšer! Musíte Míšovi pomoci v 88 náročných úrovních. Běhejte, skákejte, likvidujte nepřátele a sbírejte bonusy.

Jedinou obranou vašeho hrdiny jsou sněhové koule, které jeho protivníky na místě zmrazí. Díky tomu je pak lze nakopnout! Můžete se také pokusit zlikvidovat jich více najednou a sbírat bonusy, které se při tom objeví. Jeden z nich například umožní Míšovi házet sněhové koule rychleji, zatímco jiný mu poskytne miniaturní helikoptéru, s níž může bezpečně zničit všechny příšery. Vyzkoušejte tuto hru a získejte nejvyšší skóre ze všech!

PC verze:
88 úrovní nekonečné zábavy
čtyři ohromující herní světy
plynulá kreslená animace
příšery, které nejsou děsivé, ale legrační
speciální režim hry pro děti
kombinace a další možnosti zisku bodů

Minimální požadavky:
64MB RAM, DirectX, CPU 300MHz