MF Dnes – Poznávej a hraj si 1 – Dinosauři

Kromě časopisu Abc a jeho herní edice se na stáncích občas objevují i hry od jiných vydavatelů. Nyní s novou edicí přišel i deník MF Dnes. Jmenuje se Poznávej a hraj si a prvním titulem je hra Dinosauři. Cena 39,– Kč.

Hra pochází od polské firmy Sunmedia, která není na našem trhu žádným nováčkem. Jejich hry, založené na technologii Flash, se nemusí instalovat, nevyžadují moře podpůrných knihoven ani náročný hardware, pouze je stačí spusti a hrát. Firma si také hodně zakládá na tom, že její hry neobsahují žádné násilí. A vzhledem k tomu, že jsou určeny pro nejmenší děti, je to jistě dobře.

Vítej ve ztraceném světě dinosaurů! Beru tě na cestu do minulosti, do dob pradávných ještěrů, kde prožiješ nevídané dobrodružství. Najdeš zde hry, v nichž budeš moci předvést svoji šikovnost. Probuď v sobě instinkt lovce a vydej se na velký lov. Vyprávění ti přiblíží historii života a vyhynutí dinosaurů. Můj malý objeviteli, jestli se chceš blíže seznámit s pravěkými zvířaty, neotálej, a hned se vydej na výpravu plnou dobrodružství.

Minimální požadavky PC
Windows 95/98/NT/2000/Millenium/XP
Procesor 300 MHz
Paměť ram: 32MB
CD-ROMx16
zvuková karta komp. s Windows
grafická karta (800×600, 16 bit.)