Hollywood Classic Entertainment – Dům u vycházejícího slunce

Mezi přehršlí neustále opakovaných titulů měl v pondělí 23. července 2012 nabízet Hollywood Classic Entertainment opět jednu premiéru, akční film Dům u vycházejícího slunce za 199,- Kč. Podle dostupných hodnocení opět není o co stát. Vzali mu jeho odznak. Svou zbraň si nechal. Titul ale nakonec z přehledu distribuovaných titulů PNS na poslední chvíli zmizel. Na stánky dorazil až v pátek 27. července 2012.

Bývalý policista Ray byl právě propuštěn z vězení. Pokouší se začít nový život a vyhýbat se problémům. Začne pracovat jako šéf bezpečnosti v nočním klubu, který je znám jako ilegální hráčské doupě místní mafie. Během jedné Rayovy služby je podnik vyloupen a při přestřelce je zabit syn majitele. Policie za iniciátora loupežného přepadení označí Raye. Tomu nezbývá nic jiného, než najít skutečného viníka, získat zpět svou čest a očistit své jméno.

Na imdb.com 43 procent, stejně je tomu na csfd.cz: Bezduchá blbina. Amatérský film, snažící se vytvořit dojem akčního trháku. Marně… Trejo taky vleze do každé hovadiny.

Zadní strana

Žánr: Akční / Krimi / Drama / Thriller

Země původu: USA

Rok vzniku: 2011

Délka: 84 minut

Původní název: House of the Rising Sun

Světová premiéra: 19. července 2011 – USA

Režie: Brian A Miller

Námět: Chuck Hustmyre (román)

Scénář: Chuck Hustmyre, Brian A Miller

Produkce: Ryan S. Black, Barry Brooker, John G. Carbone, David DeFalco, Mark Sanders, Kelly Slattery, Jude S. Walko, Stan Wertlieb, Daniel Zirilli

Hudba: Norman Orenstein

Kamera: William Eubank

Kostýmy: Sabra Temple

Společnost: Berkshire Axis Media

Natáčeno: Grand Rapids, Michigan, USA

Hrají: Dave Batista (Ray), Amy Smart (Jenny Porterová), Dominic Purcell (Tony), Danny Trejo (Carlos), Craig Fairbrass (Charlie Blackstone), Brian Vander Ark (Jimmy LaGrange), Roy Oraschin (Dylan Sylvester), Tim Fields (detektiv Carl Landry), Debra Harrison-Lowe (Priscilla Zelloová), Lyle Kanouse (Vinnie Marcella), John G. Carbone (Petr), Franz Klainsek (Joey), Imani Lee (Cleo), Joe Ochman (hotelový recepční), Don Abbatiello (barman), Ambyr Childers (dívka v kleci), Natalie Light (Dallas), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9 (1,78:1, podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: