Abc – Polda 5 (PC hra)

Abc je časopis, který vychází už desítky let a zná ho několik generací mladých techniků, vědátorů, modelářů a podobných vykutálených dětiček. V dnešní době se k nim řadí i tzv. pařani, což je subkultura která tráví dětství upírajíc zarudlé oči do monitorů za účelem dostat se do další úrovně virtuálního světa. A právě pro tyto mladé chlapce a dívky vychází další titul edice Abc – Polda 5. Cena 37,- Kč.

Kdo by neznal Pankráce, který se coby policista i soukromé očko nesmazatelně zapsal do dějin české herní školy. Díky tomuto speciálnímu vydání, které obsahuje hry Polda 1, 2, 3, 4 a 5, máte jedinečnou možnost připomenout si celou jeho profesní kariéru! Vydejte se po stopách tajemného únosu v obci Lupany, připomeňte si historii revoluční technologie, která umožňuje klonování lidí, najděte ztraceného kuchaře a pomozte profesoru Santusovi zabránit zneužití jeho stroje času, abyste se zatím v posledním díle sami stali obětí cestování v čase… V jedinečném dabingu uslyšíte celou řadu známých osobností – Luďka Sobotu, Oldřicha Kaisera, Jiřího Lábuse, Petra Nárožného, Zdeňka Izera, Zdeňka Mahdala, Václava Postráneckého, Valérii Zawadskou, Václava Faltuse, Sabinu Laurinovou a mnohé další!

Polda byl odnepaměti humornou sérií, i když se tu jisté pokusy o zvážnění v minulosti párkrát objevily. Pátý díl není v tomto ohledu žádnou výjimkou, byť je oproti svým předchůdcům orientován na poněkud starší publikum. Jinak si totiž neumím vysvětlit spoustu narážek na sex, potenci a množství typicky zavádějících dvojsmyslů, které si naplno užijí pubertální hráči („Viděl jsem i lepší díry, až člověku stálo… ehm…za to žít.“). Některé vtípky jsou velmi povedené, jiné vyzní trochu do prázdna.

Hra je kompletně v češtině.

Minimální požadavky:

Operační systém: Windows XP/2000/98

Mechanika: CD nebo DVD

Procesor: 800 MHz

Operační pamět: 64 MB RAM

Grafická karta: 3D grafická karta se 64 MB