Magic Box – Toy Story 2: Příběh hraček SE

Magic Box v pondělí 13. srpna 2012 nabídne za 199,- Kč pokračování úspěšného animáku opět ve speciální edici, vychází Toy Story 2: Příběh hraček. Příběh hraček dobyl svět. Teď jsou hračky zpátky a dobrodružství pokračuje!

Z tvůrčí dílny disneyovského studia Pixar, které stálo také u zrodu snímků Hledá se Nemo, Příšerky s.r.o. a Auta, k vám přichází Příběh hraček 2 – opěvovaný filmový hit oceněný Zlatým globem v kategorii Nejlepší film. Díky nadstandardní Speciální edici teď můžete laskavě humorné dobrodružství pro celou rodinu prožít znovu.

Vydejte se spolu s Woodym, Buzzem, Jessie a koněm zvaným Bullseye objevovat svět hraček a význam slova přátelství. Bonusy vám pak nabídnou exkluzivní ukázku z pokračování jejich hravého dobrodružství, Příběhu hraček 3. Tato klasická komedie, která přináší celé hodiny zábavy pro celou rodinu, je nepostradatelnou součástí každé sbírky.

 

Nové dobrodružství je plné napětí, humoru, krásných písniček a strhující animace. Toy Story II: Příběh hraček je bonbónkem pro malé i velké diváky!

 

Andy odjíždí do letního kovbojského kampu a zanechává své hračky jejich osudu. Věci se dostanou do obrátek, když posedlý sběratel hraček Al McWhiggin, vlastník Alovy továrny na hračky, unese Woodyho. V Alově bytě Woody zjistí, že je velmi cenným sběratelským kouskem z televizní show z 50. let 20. století s názvem „Woody’s Roundup" a setkává se s dalšími cennými hračkami z této show – Jessie kovbojkou, Bullseye – koněm a Stinky Petem – prospektorem.

Woodyho nejlepší kamarád Buzz Rakeťák svolá skupinu nejodvážnějších hraček – Brambůrka, Prasátko Šunčíka, Rexe a Slinkyho, aby zachránili svého přítele, který by skončil jako muzejní kousek. Všichni okamžitě vyrážejí na nebezpečnou a dobrodružnou záchrannou výpravu. Hračky se dostávají do jedné nesnáze za druhou v jejich odvážném závodu, aby dostaly Woodyho zpátky domů, než se Andy vrátí…

 

Skóre se stále drží velmi vysoko, na imdb.com 80 procent, na csfd.cz 85 procent: U pixaru prostě byli machři.

Zadní strana 

Žánr: Animovaný / Dobrodružný / Komedie / Rodinný / Pohádka

Země původu: USA

Rok vzniku: 1999

Délka: 89 minut

Původní název: Toy Story 2 Special Edition

Světová premiéra: 13. listopadu 1999 – USA

Premiéra v kinech ČR: 2. března 2000

Režie: John Lasseter, Ash Brannon, Lee Unkrich

Scénář: John Lasseter, Pete Docter, Ash Brannon, Andrew Stanton, Rita Hsiao, Doug Chamberlain, Chris Webb

Produkce: Karen Robert Jackson, Sarah McArthur, Helene Plotkin

Hudba: Randy Newman

Kamera: Sharon Calahan

Střih: Edie Bleiman, David Ian Salter, Lee Unkrich

Společnost: Pixar Animation Studios / Walt Disney Pictures

Hlasy v původním znění: Tom Hanks (Woody), Tim Allen (Buzz Lightyear), Joan Cusack (Jessie, jódlující kovbojka), Kelsey Grammer (Stinky Pete, prospektor), Don Rickles (pan rajčatová hlava), Jim Varney (Slinky Dog), Wallace Shawn (Rex, zelený dinosaurus), John Ratzenberger (Hamm, pokladnička prasátko), Annie Potts (Bo Peep), Wayne Knight (Al), John Morris (Andy), Laurie Metcalf (Andyho máma, paní Davisová), Jodi Benson (Barbie), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, rumunsky, slovensky

Titulky: česky, anglicky, rumunsky, slovensky

Obraz: černobílý PAL 16:9 (1,78:1, podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: Ukázky z Příběhu Hraček 3: "Postavy", Záznamy z misí Buzze Rakeťáka: Mezinárodní Kosmická stanice, Historky ze studia PIXAR, Pixarovský stroboskop, a další!