Hollywood Classic Entertainment – 11-11-11

Nemůžu se zbavit poslední dobou nepříjemného dojmu, že v případě některých trafikových vydání jde jen a pouze o paběrkování vcelku nezajímavého a neúspěšného materiálu. Hollywood Classic Entertainment chystá v pondělí 27. srpna 2012 další premiérový titul, bude jím horor 11-11-11 za 199,- Kč. Zapište si to datum. Nelze zastavit to, co přichází.

Po tragické smrti své ženy a dítěte se slavný americký spisovatel Joseph Crone, autor mnoha knižních bestsellerů a člověk bez víry, kterou ztratil kdysi po velmi bolestné události, vydá na cestu z USA do Barcelony, aby se smířil se svým odcizeným bratrem Samuelem a umírajícím otcem Richardem. Ztracenou víru se v něm snaží probudit jak jeho kázající bratr, tak otec na smrtelné posteli.

Osud s ním má však jiné plány, jeho život je zužován podivnými událostmi (na pracovní verzi obalu je „odálostmi„) a číslo 11 ho neustále pronásleduje. Zvědavost se brzy změní v posedlost, Joseph brzy zjistí, že význam tohoto čísla je strašlivý nejen pro něho, ale možná i pro náboženství jako takové. Izolován v cizí zemi si uvědomí, že 11:11:11 je víc než jen datum, je to VAROVÁNÍ!

Joseph začíná vidět cosi podivuhodného a nemožného, co nepatří do našeho světa. Jde o démony mající v úmyslu zabít jeho bratra Samuela. Čím blíže se přibližuje magické datum, tím jsou útoky démonů horší. A Josephovi nezbývá, než svého bratra, který má sehrát velmi významnou roli, ochránit.

Na imdb.com 40 procent, na csfd.cz 41: Absolutně nepodařený film, v němž je všechno špatně.

Zadní strana

Žánr: Horor / Thriller

Země původu: USA / Španělsko

Rok vzniku: 2011

Délka: podle imdb.com 90 minut, podle pracovní verze obalu 118 minut

Původní název: 11-11-11

Světová premiéra: 1. listopadu 2011 – Argentina, Buenos Aires

Režie: Darren Lynn Bousman

Scénář: Darren Lynn Bousman

Produkce: Shaked Berenson, Laura Bousman, Loris Curci, Mariví de Villanueva, Patrick Ewald, Carlos Gari, Richard Heller, Russell Hollander, Octavi Martínez, Christian Molina, Ferran Monje, Wayne Allan Rice, Chelsea Shanders

Hudba: Joseph Bishara

Kamera: Joseph White

Střih: Martin Hunter

Kostýmy: Toni Martín

Společnost: Canonigo Films / Capacity Pictures / Epic Pictures Group

Natáčeno: Barcelona, Cataluña, Španělsko / New York, USA

Hrají: Timothy Gibbs (Joseph Crone), Michael Landes (Samuel Crone), Wendy Glenn (Sadie), Benjamin Cook (Cole), Lolo Herrero (knihkupec), Salomé Jiménez (Sarah), Brendan Price (Grant), Denis Rafter (Richard Crone), Ángela Rosal (Anna), Lluís Soler (Javier Cavello), Jose Bertolero (démon), Oscar Valsecchi (démon), José Antonio Marín (démon), Luis Alba ‚El Diablo‘ (démon), Jesus Cuenca (démon), Titus Ferrer (démon), Alejandro Gil (démon), Joan Hustench (démon), Susana Jin (démon), Alex Llopis (démon), Francesc Paez (démon), Rubén Peñardilla (démon), Pau Tural (démon), Xavi Vara (démon), Montserrat Alcoverro (Celia), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (podle pracovní verze obalu 1,78:1, podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: žádný