Hifidelio v České republice

Hudba je všude okolo nás. Je součástí našich životů. Vlastníme CD přehrávače, gramofony a kazetové magnetofony. Mnozí z nás možná přišli na chuť MP3 a poslouchají hudbu na přenosných přehrávačích nebo počítačích.

Organizovat všechnu svojí hudební kolekci začíná být docela složité. Častokrát si kladete otázku, kde skončil váš oblíbený CD disk? Nechali jste jej v autě nebo je někde v hromadě CD v obýváku? Mají jej vaše děti nebo jste jej půjčili přátelům? Denně přicházíte do styku s množstvím hudebních formátů a přehrávačů, které je dokáží přehrát. Organizovat a udržovat přehled o vaší hudební sbírce je vaší noční můrou.

Hifidelio bylo vyrobeno právě pro vás, aby vám pomohlo radovat se z hudby bez pracného hledání. S jednoduchostí ovládání jedním tlačítkem. Bez počítače. Ba co víc. Hifidelio ukrývá mnoho dalších funkcí, které jakmile jednou použijete, již se jich nikdy nevzdáte.

Co všechno vám Hifidelio nabízí?

Archivujte

Zdá se vám archivace hudby složitá a zdlouhavá? Díky Hifideliu to nemusí být pravda. Stačí jen vložit CD disk do mechaniky. Jednotlivé skladby jsou automaticky uloženy na pevný disk. Hifidelio se svým inteligentním systémem eviduje vaše písně, alba a interprety v přehledném seznamu. Přes 2 miliony titulů je uloženo v interní databázi pro snadné přiřazování údajů o jednotlivých albech. S Hifideliem můžete také nahrát své LP desky a kazety a poté je použít třeba v přenosném MP3 přehrávači. Všechna vaše hudba je v jednom přístroji…až 20 000 skladeb na pevném disku.

Ovládejte

Snadné a efektivní ovládání je hlavní devizou Hifidelia. Díky otočnému ovladači „Turn & Select“ je pohyb mezi tisícovkami písní doslova hračkou. V příslušenství najdete i klasický dálkový ovladač.

Poslouchejte

Nenechte se znervóznit hromadami disků. Posaďte se a jednoduše zvolte žánr, na který máte náladu a poslouchejte. S volitelnými síťovými přehrávači Hifidelio ST-64 lze distribuovat uloženou hudbu po celém domě…i bez drátů.

Vypalujte

Chcete si vzít hudbu z Hifidelio do auta? Nebo chcete dát kamarádům svůj oblíbený CD mix? Nemusíte znát složité počítačové programy. Jen stiskněte tlačítko na Hifideliu a vypalte si svůj výběr na CD.

Spravujte

Díky vestavěné databázi titulů je každé skladbě automaticky přiřazen název alba, interpreta, písně a žánru. Pokud vám údaje nepřipadnou vhodné, stačí je jednoduše opravit pomocí USB klávesnice. Pomocí webového rozhraní lze snadno prohlížet obsah vašeho Hifidelia na počítači nebo PDA.