Hollywood Classic Entertainment – Jak porodit a nezbláznit se

Další z titulů společnosti Hollywood Classic Entertainment změnil načasování, původně na pondělí 1. října 2012 za 199,- Kč plánované komedie Jak porodit a nezbláznit se byla odsunuta kamsi do budoucna… Pohled do života pěti párů, které se připravují na rodičovství.

Komedie Jak porodit a nezbláznit se je humorným pohledem do života pěti párů v radostném očekávání.

 

Televizní hvězda a fitness guru Jules a její partner Evan přichází na to, že život ve světle reflektorů je absolutně nic proti těhotenství. Přemoudřelá dětská spisovatelka Wendy ochutná svou vlastní medicínu, když s ní začnou mlátit hormony. Její manžel Gary se snaží, aby ho nepřeválcoval vlastní otec alfa samec, který čeká dvojčata se svou mladou a krásnou ženou Skyler. Rosie a Marco se musí poprat s otázkou: Co dělat, když první těhotenství přijde dřív než první rande? Fotografka Holy se chystá na cestu přes celou zeměkouli, aby adoptovala dítě. Její muž Alex si tím nápadem není tak jistý a snaží se svou paniku zklidnit ve skupince zasloužilých otců, kde platí základní pravidlo: „Žádné odsuzování!" Každému se přece někdy stane, že mu spadne dítě do záchodu nebo sní cigaretu, popřípadě vyzvedne z jeslí cizí dítě.

Na imdb.com 54 procent, na csfd.cz 51: Nevtipná mozaikovitá adaptace knižního amerického bestselleru, spoléhající marně na hvězdné obsazení.

Zadní strana 

Žánr: Drama / Komedie / Romantický

Země původu: USA

Rok vzniku: 2012

Délka: 106 minut

Původní název: What to Expect When You’re Expecting

Světová premiéra: 17. května 2012 – Izrael / Filipíny / Rusko / Singapur / Slovinsko

Kinopremiéra v ČR: 21. června 2012

Režie: Kirk Jones

Námět: Heidi Murkoff (kniha)

Scénář: Shauna Cross, Heather Hach

Produkce: Mark Bakshi, Leigh Clarke, Douglas McKay, Mike Medavoy, Arnold Messer, Erik Murkoff, Heidi Murkoff, Alan Nevins, Louis Phillips, David Thwaites

Hudba: Mark Mothersbaugh

Kamera: Xavier Pérez Grobet

Střih: Michael Berenbaum

Kostýmy: Karen Patch

Společnost: Lionsgate / Alcon Entertainment / Phoenix Pictures / What to Expect Productions

Natáčeno: Atlanta, Georgia, USA / Jižní Afrika

Hrají: Cameron Diaz (Jules), Jennifer Lopez (Holly), Elizabeth Banks (Wendy), Chace Crawford (Marco), Brooklyn Decker (Skyler), Ben Falcone (Gary), Anna Kendrick (Rosie), Matthew Morrison (Evan), Dennis Quaid (Ramsey), Chris Rock (Vic), Rodrigo Santoro (Alex), Joe Manganiello (Davis), Rob Huebel (Gabe), Thomas Lennon (Craig), Amir Talai (Patel), Rebel Wilson (Janice), Wendi McLendon-Covey (Kara), Dwyane Wade (sám sebe), Whitney Port (sama sebe), Megan Mullally (sama sebe), Cheryl Cole (sama sebe), Tyce Diorio (sám sebe), Taboo (sám sebe), Kim Fields (sociální pracovnice), Jesse Burch (Hutch Davidson), Mimi Gianopulos (Molly), Genesis Rodriguez (Courtney), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (2,40:1, podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: žádný