Špidla Data Processing – Ahoj Benátky (PC hra)

Na obzoru další čtvrtek a s ním opět počítačová hra společnosti Špidla Data Processing. Konkrétně 11. října 2012 vychází spojovačka Ahoj Benátky za 59,- Kč v edici Hráčův ráj.

Zdědili jsme polorozpadlé panství v Itálii. Jeho součástí byla i pověstná botanická zahrada. Dříve byla plná exotických okrasných i ovocných stromů a keřů, trvalek i vodních rostlin. Dnes připomíná spíše vyprahlou poušť. Pomozte mně i Cyrilovi oprášit zašlou slávu tohoto panství! Oživte povadlou krásu divukrásné botanické zahrady. Zahrajte si spojovačku s prvky budovatelské strategie!  

– poetická krása Benátek

– 75 úrovní hry

– nádherná malovaná grafika

– strategické prvky

 

Náš pradědeček, Sacrobosko Grimani, byl považován za nejlepšího alchymistu a botanika své doby. Už jako malým dětem nám rodiče vyprávěli pohádky o jeho nadpřirozených schopnostech. Dokázal sám, jen za pomoci alchymie, vybudovat jednu z nejkrásnějších botanických zahrad na světě. Mnozí ji považovali za osmý div světa. Jednoho dne však záhadně zmizel. Od té doby celá zahrada postupně chřadla. Rostliny uvadaly jedna za druhou. Brzy se z kdysi slavného panství stala ruina. Posledním známým vlastníkem byl náš strýc Araldo Grimani. I ten se však z ničeho nic ztratil z povrchu zemského. Já a Cyril jsme se tak ze dne na den stali jedinými právoplatnými dědici rodinného sídla. Jakmile se to dozvěděl Cyril, okamžitě prohlásil, že zahradu přebuduje a udělá ji ještě slavnější, než kdy byla. Nedlouho poté jsme společně nasedli do letadla a vydali se na cestu do Itálie.

Navštivte překrásné Benátky. Spojujte symboly na hrací ploše, využívejte speciální schopnosti. Hledejte ztracené či schované předměty. Zavlažujte svou zahrádku. Vydělávejte peníze a zvelebte za ně krůček po krůčku dědictví vaší rodiny!

Zadní strana