Magic Box – Kolekce Belmondo 5 DVD (Dobrodruh+Veselé Velikonoce+Cartouche+Strach nad městem+Profesio

Máme tu další pokus udat provařené filmy. Podle předběžných údajů by ve čtvrtek 11. října 2012 měl Magic Box do trafik vrhnout sadu titulů, které od konkurenčních vydavatelů postupně přešly do jeho katalogu a spojuje je herec Jean-Paul Belmondo. Kolekce 5 DVD (Dobrodruh + Veselé velikonoce + Cartouche + Strach nad městem + Profesionál) bude ke koupi za 499,- Kč.

Detaily o jednotlivých filmech v příslušných odkazech:

Dobrodruh

Philippe Jordan pracuje jako velmi svérázný komisař, který bojuje s překupníky drog i vlastními nadřízenými, kteří ne vždy mají pochopení pro jeho kontroverzní pracovní postupy. Při jedné z akcí proti prohnanému Mecaccimu padne Jordan do pasti intrik a korupce a je postaven mimo službu. Po stopě svého zapřísáhlého nepřítele se proto vydává na vlastní pěst a čeká ho skutečně tvrdá zkouška, v níž může obstát jen skutečný profesionál a Dobrodruh. Čeká Vás klasické akční a zábavné dobrodružství s oblíbeným Belmondem v hlavní roli.

Veselé velikonoce

Když nepoučitelný sukničkář Stefan pozve k sobě domů mladou dívku Julii Sophii Marceauovou, netuší, že je za chvilku překvapí nečekaně se navrátivší manželka. Aby situaci zachránil, prohlásí Julii za svou dceru…

Cartouche

Klasicky divoká romantická komedie od režiséra filmů Srdcový král a Muž z Ria.Legendární Jean-Paul Belmondo se tentokrát představí v roli mistrovského zloděje, šermíře a darebáka Cartouche, který potká krásnou zlodějku Venus v podání přitažlivé Claudie Cardinale. Jejich setkání spustí sérii skandálních přepadení, která otřesou aristokratickou částí Paříže 18. století. Dokáže nejhledanější muž Francie dobýt srdce bohatých i chudých? Nebo snad zjistí, že pravá láska může být tou nejnebezpečnější loupeží ze všech? V jedné z hlavních rolí se v tomto přepychovém a překvapujícím dobrodružství objeví Jean Rochefort (Velký blondýn s černou botou).

Strach nad městem

Letellier je policejní vyšetřovatel, který střeží město plné strachu. Jeho aktuálním úkolem je vypátrání maniaka, který má na svědomí oplzlé telefonáty i první oběť v podobě mladé dámy. Letellierovým jediným vodítkem je telefonické doznání muže jménem Minos, který ohlásil morální „tažení proti hříšným ženám“. Vyděšená Helen na doporučení svého kamaráda Pierrea Valdecka kontaktuje Letelliera a ten jí nabídne policejní ochranu. Bohužel mezitím, co řeší drobný zločin, mu Minos proklouzne mezi prsty. Brzy poté je Helen brutálně zavražděna. Mezi střepinami rozbitého zrcadla, najde Letellier důležitou stopu napovídající, že Pierre Valdeck je vším, jen ne Heleniným přítelem. Připravte se, velké pátrání právě začíná!

Profesionál

Jean-Paul Belmondo je tajný agent – zabiják, kterého vlastní agentura zradila, když jej "prodala" vládě afrického diktátora. Po letech strávených v tamním vězení se vrací do své vlasti s jedinným cílem – pomstu v podobě dokončení svého starého úkolu.