Hollywood Classic Entertainment – Pravěk útočí 3. DVD IV. série

Hollywood Classic Entertainment kompletuje další série a ve čtvrtek 25. října 2012 bude za 99,- Kč v prodeji Pravěk útočí – 3. DVD IV. série. Časoprostorovou branou k nám pronikají vyhynulé prehistorické příšery.

Během pátrání po anomálii, tým potkává bývalou členku ARC Jenny Lewisovou, která zrovna chystá svatbu. Věci jdou podle plánu, dokud Matt s Emily omylem nenechají anomálií projít divokého Hyaenadona. Stvůra způsobí povyk a Connor se dostává do ohrožení života.

 

Poté nastane dosud nevídaná situace – anomálii nelze uzavřít a tým musí čelit neustále se vracející příšeře, která je zmatená z toho, že se nemůže dostat domů. Nečekané se objevuje také Danny, který přichází s varováním týkajícího se jejich nového velitele. Ethanovo tajemství je tak konečně odhaleno.

Zadní strana 

Žánr: Akční / Dobrodružný / Sci-fi

Země původu: Velká Británie

Původní název: Primeval

Rok vzniku: 2010

Délka: 182 minut

Režie: Tony Mitchell, Cilla Ware, Mark Everest, Richard Curson Smith, Matthew Thompson

Námět: Tim Haines, Adrian Hodges

Scénář: Steve Bailie, James Moran, Mike Cullen, Paul Mousley, Catherine Linstrum, Paul Farrell, Andrew Rattenburry, Cameron McAllister

Produkce: Tim Bradley, Donal Geraghty, Tim Haines, Adrian Hodges, Katie Newman, Rebecca O’Flanagan, Michael Treen

Hudba: Stephen McKeon

Kamera: Donal Gilligan

Střih: Richard Cox

Kostýmy: Gaby Rooney

Společnost: Impossible Pictures / Treasure Entertainment

Hrají: Ciarán McMenamin (Matt Anderson), Andrew Lee Potts (Connor Temple), Hannah Spearritt (Abby Maitlandová), Ben Miller (James Lester), Alexander Siddig (Philip Burton), Ben Mansfield (kapitán Becker), Ruth Kearney (Jess Parkerová), Anton Lesser (Gideon), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9

Bonus: žádný