Filmag zábava – Znamení smrti

V ediční řadě Filmag zábava se v pátek 12. října 2012 objeví další horor s názvem Znamení smrti. Ke koupi bude za 99,- Kč. Gotický horor ve stylu Kukuřičných dětí.

Gotický horor o partičce mladých lidí, kteří mají brzy přijít na to, jak se nevyplácí ignorovat znamení. Obzvlášť, když jde o znamení smrti. Dva páry vyrazí na víkend kempovat do přírody, avšak nešťastnou náhodou se dostanou do konfliktu s místními lidmi. I když spojitost můžeme tušit jen zlehka, hned po této události se začnou dít podivné věci. Čtveřici hrdinů provází na jejich cestě jedno děsivé znamení za druhým. Bezpečný úkryt jim neposkytne ani kukuřičné pole, a tak je jen otázkou času, kdy jejich řady začnou řídnout.

Z traileru

Z traileru

Z traileru

Z traileru

Na imdb.com 48 procent, na csfd.cz 51: Další průměrná variace na téma jdou, jdou, nedojdou. Krve docela dost.

Zadní strana

Žánr: Horor / Thriller

Země původu: USA

Rok vzniku: 2008

Délka: 93 minut

Původní název: Resurrection County

Světová premiéra: 19. října 2011 – USA

Režie: Matt Zettell

Scénář: James Cotten, Matt Yeager

Produkce: James Cotten, Mike Hart, Greg Hartman, Mike Hill

Kamera: Greg Hartman

Střih: Travis Joiner

Společnost: Dark Highway Films / 5 Star Productions / Five Star Productions

Natáčeno: Arkansas, USA

Hrají: Dayton Knoll (Sam), Adam Huss (Tommy), Kathryn Michelle (Lucy), Robert Miano (Parson), Jake Bartol (Scooter), Matt Beeson (Luke), Rus Blackwell (Stag), Jay Cody (skinhead 2), Jason T. Davis (Cody), Kem Dawson (Anne), M. D. Graham (prodavač), Grizz Hayhurst (farmář), Mike Hill (bratranec Tim), Elle Johnson (Christina), Daniel Kruse (ranger Fowler), Monica Longoria (Maggie), David Pickens (šerif), Lynnsee Provence (Billy), Brian Sanders (skinhead 4), Cassie Self (Kat), Tommy Stewart (skinhead 3), Charro Wicke (skinhead 1), Matt Yeager (River), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 16:9 (1,78:1, podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: