Bontonfilm – Líbáš jako ďábel

Předchozí „díl" se podle naší evidence na pultech trafik otočil už pětkrát, nyní Bontonfilm v neděli 28. října 2012 nabídne pokračování Líbáš jako ďábel za 199,- Kč. Volné pokračování úspěšné komedie Marie Poledňákové Líbáš jako Bůh, která má otevřený konec – všichni hrdinové se ve finále sejdou, ale rozhodnuto není nic…

Po diváckém hitu Líbáš jako Bůh posílá autorka a režisérka Marie Poledňáková v komedii Líbáš jako ďábel kvarteto hlavních hrdinů do nových životních situací. V úchvatných exteriérech exotického Maroka se odehrává další příběh plný humoru, romantiky a lásky a tentokráte i napětí.

 

Staré manželské svazky jsou definitivní minulostí a Helena s Františkem se pokoušejí začít nový báječný společný život. Ovšem pouto s tím bývalým nelze zpřetrhat jen tak jednoduše. Stále je tu vaše rodina, vaše okolí a vaši dřívější partneři do společného soužití nutně patří.

Helenin bývalý manžel, úspěšný spisovatel Karel se sice konečně odstěhoval ze společné domácnosti, může žít naplno svůj život svůdníka, ale začíná zjišťovat, že mu cosi chybí, že žádný vztah už nebude okořeněn špetkou zakázaného ovoce. Na Františkovu exmanželku Bohunu, energickou dámu, zvyklou vše řídit, pak situace dopadá ještě tíživěji. Brzy zjišťuje, že nehodlá rozmnožovat svět opuštěných žen. Oba hledají cesty, jak partnery znovu získat pro sebe.

František s Helenou zvolí z nastalé situace jediné rozumné východisko – rozhodnou se být chvíli sami a daleko, a tak vyrážejí na romantickou exotickou dovolenou do Maroka. Ale i zde je dostihnou nejen potíže (ztracená zavazadla a ukradené doklady), ale i jejich bývalí partneři, kteří ve Františkových a Heleniných cestovních lapáliích vidí příležitost, jak se vrátit do jejich života. Pro náš pár teprve teď nastává opravdová zkouška jejich vztahu.

 

Na csfd.cz 53 procent: Poledňáková už netočí komedie, ale obrázky pro product-placement.

Žánr: Komedie

Země původu: Česká republika

Rok vzniku: 2012

Délka: 113 minut

Kinopremiéra v ČR: 17. května 2012

Režie: Marie Poledňáková

Pomocná režie: Roman Bartoš

Dramaturgie: Jarmila Dudková

Scénář: Marie Poledňáková

Produkce: Jan Bradáč, Svatka Peschková

Vedoucí výroby: Michaela Flenerová

Hudba: Petr Malásek

Kamera: Vladimír Smutný

Zvuk: Jiří Klenka

Střih: Adam Dvořák

Architekt: Martin Vačkář

Kostýmy: Táňa Kováříková

Výprava: Martin Vačkář

Masky: Sasha Issar (Maroko), Barbara Kichi

Zvláštní efekty: Martin Kulhánek

Společnost: FALCON a.s.

Hrají: Kamila Magálová (Helena), Jiří Bartoška (Karel), Eva Holubová (Bohunka), Oldřich Kaiser (František), Roman Vojtek (Adam), Martha Issová (Bela), Milan Šteindler (Béďa), Tereza Kostková (Monika), Jiří Langmajer (Láďa), Ivana Uhlířová (kaskadérka), Nela Boudová (Kristýna), Petr Nárožný (psychiatr), Sandra Pogodová (Miluška), Jakub Grafnetr (Matěj), Jakub Kohák (režisér), Marie Párová (Claudie), Zora Ulla Keslerová (Puppa), Khalid Benchagra (komisař), Mourad Zaoui (Jossiff), Mostafa Hniny (Hassan), Chaimaa Essbiri (Fajza), Sabah Bensdik (Nura), Fatima Nawali (Aicha), Nadia Benzakour (Sheila), Helena Hejčová, Uljana Donátová, Michaela Flenerová, Michal Petrus, Filip Antonio (Bastík), Jáchym Holas, Aneta Mrňová, Denis Pokorný, Klára Labuťová, Kristýna Macháčková, Viktorie Krejčová, a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 česky

Titulky: česky pro neslyšící, anglicky

Obraz: barevný 16:9 (1,85:1)

Bonus: trailer, fotogalerie, ukázky, film o filmu