Špidla Data Processing – Loutkové divadlo – Ztracené město (PC hra)

Ve čtvrtek 25. října 2012 se na pultech objeví další počítačová hra. Společnost Špidla Data Processing bude v edici Hráčův ráj nabízet již třetí pokračování série Loutkové divadlo – Ztracené město, které bylo oznámeno již před dlouhým časem. Tentokrát je avizováno hororové zaměření hry, v prodeji bude za 59,- Kč.

„Podívej!“, vykřikla Zuzanka a rozeběhla se i s petrolejkou k protější stěně. Sotva světlo z její lampy osvítilo zákoutí jeskyně, vynořil se z temnoty železný netvor a popadl ji za ruku. Než se zmohla na nějaký odpor, odvlekl ji s sebou do nitra spletitých katakomb. Kam a proč ji uneslo plechové monstrum, to teď musíte zjistit vy!

– originální námět

– napínavý děj

– ponurá atmosféra

– špičkový český dabing

Obrazovka z vývoje hry

Obrazovka z vývoje hry

Obrazovka z vývoje hry

Obrazovka z vývoje hry

Obrazovka z vývoje hry

Obrazovka z vývoje hry

Podzemní chodbou se hlasitě rozléhal nářek zoufalé ženy. „Zuzankooóó!“ křičela vystrašená matka z plných plic. „Mami!!!“

„Mamiiíí!“ zajekotala dceruška ještě silněji a zoufaleji. Do jeskyně vbíhají první zvědavci, aby zjistili, co se to tam vlastně děje. Ale už je po všem. Zdrcená matka se probírá ze mdlob. A začíná okolostojícím zvědavcům vyprávět, jak její dcerušku odnesla třímetrová mechanická stvůra a zmizela i s ní v chodbě, kterou právě zavalila halda kamení. Místní na nic nečekají a pádí za vámi. Vy jste přece jeden z nejznámějších detektivů široko daleko. Nebojíte se nikoho a ničeho. Ani živých ocelových monster. Tak na co ještě čekáte? Popadněte svou zaprášenou petrolejku a vydejte se do nitra rozsáhlého důlního labyrintu pátrat po ztracené dívence! Najděte a pokuste se přemoci všudypřítomné temné síly, které se ukrývají za spletitým závojem hádanek a hlavolamů uvnitř nekonečných katakomb! Zachraňte Zuzanku!

Požadavky:

Windows XP/Vista/7

procesor 1,4 GHz a vyšší

1024 MB RAM

DirectX

593 MB volného místa na disku

doporučena je myš a zvuková karta

Zadní strana