T Production CZ – Morava – XXV (CD)

Po dnešní obchůzce trafik musím konstatovat, že ač to žádný dostupný zdroj v podkladch neuvádí, nechybí v úterý 30. října 2012 na pultech nabídka hudby. T Production CZ nabízí za 50,- Kč CD Morava – XXV, připravené k výročí 25 let od vzniku kapely.

Web kapely o něm uvádí:

Přátelé a kamarádi, rok trvalo než jsme dali dohromady materiál a vše potřebné k tomu abychom pro Vás mohli vydat novou desku s názvem XXV. Album k výročí 25. let od založení kapely s definitivní platností vyjde 30. 10. 2012 na většině novinových stánků v České republice i na Slovensku. Ve spolupráci s firmou T-production se mezi Vás tedy tou nejsnažší cestou za 50,- dostane dlouho očekávaná "bilanční" deska plná nových, ale i nikdy nevydaných starých pecek kapely Morava. Doufáme, že se vám náš počin bude líbit a že si jej všichni za symbolický peníz pořídíte a poslechnete. Udělali jsme vše proto aby jsme dokázali, že je Morava zpět a v plné síle.

Velké díky patří Radimu Pařízkovi a studiu CITRON, Jardovi Topercerovi a vydavatelství T-production, Zuzance Mikové, Honzovi Toužimskému, George Eričovi, Jardovi Kezniklovi a samozřejmě pivovaru Ježek za podporu a pomoc. 

Obsah CD je následující:

01. Černej den (Morava feat. Honza Toužimský)

02. Stín

03. May Day

04. Sedmnáct

05. Ďábel svádí

06. Starej dům

07. Sám stárnout

08. Tak se hádej 

09. Svítání

10. Zrcadlo 

Zadní strana