Špidla Data Processing – Zloději duší (PC hra)

Ve čtvrtek 22. listopadu 2012 nechybí na pultech trafik další z titulů společnosti Špidla Data Processing, tentokrát je to za 59,- Kč premiérově v edici Hráčův ráj napínavá hledačka Zloději duší. Jen pozor, vydavatel uvádí, že na rok 2013 připravuje hru ve sběratelské edici s bonusovým obsahem…

Byly jsme se sestrou samy doma. Užívaly jsme si vzácné chvíle klidu a pohody. Večerní idylu však narušilo řádění neznámých zloduchů, kteří se vloupali do našeho domu. Slyšela jsem, jak sestra zoufale volá o pomoc. Když jsem se konečně dostala do jejího pokoje, byla pryč. Ti darebáci ji unesli! Pomozte mi ji najít a zachránit mou milovanou sestru. Prosím! 

Slyšela jsem z vedlejšího pokoje volat vyděšenou Lily. Poté zazněly dva výstřely. Jeden z nich poničil zámek dveří natolik, že jsem zůstala uvězněná ve svém vlastním pokoji. Bušila jsem na dveře pokoje a křičela jako smyslů zbavená. Bylo to šílené. Má ubohá sestřička byla v nebezpečí a já jí nemohla pomoci. Pak náhle zavládlo hrobové ticho. V tu chvíli mé napadlo, že Lily už je zřejmě po smrti. Než se mi podařilo dostat ven z mého pokoje, bylo po všem. Má sestřička zmizela. Po lupičích nebylo ani vidu ani slechu. Pomozte mi přijít na to, co se stalo! Vydejte se po stopách darebáků, kteří unesli mou milovanou sestru, a zachraňte ji!

Hledejte a sbírejte všechny ukryté předměty. Zjistěte, k čemu slouží. Přemýšlejte a učte e kombinovat nalezené věci mezi sebou a vytvářet předměty nové. Hru vám zpříjemní také minihry, při kterých budete muset zapojit selský rozum, i pokročile matematické hlavolamy. Pokud si nebudete vědět s některým úkolem rady, je pro vás připravena intuitivní nápověda. Jestliže ji však po čas hraní nevyužijete, získáte speciální ocenění! Jste připraveni na tuto výzvu?

Ve hře na vás čeká:

 

Hororový příběh

Napínavé pátrání

Nečekané rozuzlení

Spousta miniher

Požadavky: Windows XP/Vista/7, procesof 1.0 GHz a vyšší, 512 MB RAM, DirectX, 516 MB volného místa na disku. Doporučena je myš a zvuková karta.