Magic Box – Připoutejte se, prosím! 2

Ve stejný den jako první dílMagic Box v úmyslu poslat do trafik i o něco mladší pokračování, ve čtvrtek 13. prosince 2012 bude na pultech i Připoutejte se, prosím! 2 za 199,- Kč v obalu Retro edice. Poprvé s českým dabingem!

Na palubě je nepříčetný sebevrah, první lunární raketoplán se chystá zničit sám sebe, motory nefungují a co hůř – posádka zjišťuje, že došlo kafe!

Když představitelé svérázných hrdinů Robert Hays a Julie Hagerty opustí atmosféru, jako by se vrátilo šílenství původního Připoutejte se, prosím! Bláznivou posádku doplňují Peter Graves, Lloyd Bridges, William Shatner, Chad Everett, Sonny Bono, Raymond Burr a řada dalších.

Dokáže Hays i bez kofeinu znovu zachránit situaci? Užijte si jízdu, na kterou nikdy nezapomenete – a Připoutejte se, prosím! 2.

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD

Tento let je pojištěn proti všem pohromám! Pokud vás potká něco nečekaného, stále zůstává naděje na přežití…

Na palubě je šílený sebevrah, u prvního lunárního raketoplánu má dojít k sebezničení, motory nefungují, ale – nejhorší ze všeho je – cestující tohoto letu zjistili, že došlo kafe! Tenhle let je pěkný blázinec, který se vymknul pilotům totálně z rukou. Podaří se jim znovu zachránit posádku letadla – navíc bez kofeinu?

Na imdb.com 59 procent, na csfd.cz 75: Už to není taková řacha jako poprvé, i když je tu skoro všechno jak přes kopírák.

Zadní strana

Žánr: Komedie / Sci-fi

Země původu: USA

Rok vzniku: 1982

Délka: 81 minut (1:20:47)

Původní název: Airplane II: The Sequel

Světová premiéra: 10. prosince 1982 – USA

Režie: Ken Finkleman

Scénář: Ken Finkleman

Produkce: Mel Dellar, Howard W. Koch

Hudba: Elmer Bernstein

Kamera: Joseph F. Biroc

Střih: Tina Hirsch, Dennis Virkler

Kostýmy: Rosanna Norton

Společnost: Paramount Pictures

Natáčeno: Los Angeles, Kalifornie, USA

Hrají: Robert Hays (Ted Striker), Julie Hagerty (Elaine Dickinsonová), Lloyd Bridges (Steve McCroskey), Chad Everett (Simon Kurtz), Peter Graves (kapitán Clarence Oveur), Chuck Connors (Serža), William Shatner (velitel Buck Murdock), Raymond Burr (soudce D. C. Simonton), John Vernon (Dr. Stone), Stephen Stucker (kontrolor Jacobs), Kent McCord (navigátor Dave Unger), James A. Watson Jr. (Dunn, první důstojník), John Dehner (komisař), Rip Torn (Bud Kruger / prezident Reagan), Sonny Bono (Joe Seluchi), Al White (Witness), Craig Berenson (holící se muž), Laurene Landon (Testa, letuška v raketoplánu), Wendy Phillips (Mary, letuška v raketoplánu), Jack Jones (zpěvák), Art Fleming (host), Frank Ashmore (kontrolor #3), Richard Jaeckel (kontrolor #2), Lee Bryant (paní Hammenová), John Larch (prokurátor), John Hancock (kontrolor #1), Oliver Robins (Jimmy Wilson), a další

Lokalizace disku

České menu DVD

Údaje o DVD:

Výběr kapitol

Zvuk: Dolby Digital 2.0 angličtina, 2.0 polsky, 2.0 maďarsky, mono česky

Zvukové stopy

Titulky: česky, maďarsky, polsky

Výběr titulků

Obraz: barevný PAL 16:9 (1,78:1, podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: žádný