Magic Box – Tady hlídám já

Magic Box vybral na pondělí 17. prosince 2012 opět zástupce domácí produkce, vychází komedie Tady hlídám JÁ za 199,- Kč. Letní rodinná komedie o tom, jak vám pes změní život… k lepšímu.

Úspěšný chemik je donucen vrátit poukazy na svatební cestu do Řecka. Jeho nastávající totiž pořídila svojí hyperaktivní dcerce přes jeho nesouhlas psa. Celá rodina se díky spiknutí holčičky a psa ocitne na prázdninách uprostřed šumavské "divočiny". Zpočátku vypadá alternativní dovolená idylicky. Veškeré plány ambiciózního otce i starostlivé matky berou postupně za své ve chvíli, když dcerka se psem potkají někoho, kdo jim rozumí. A ten má v penzionu, kde rodina bydlí, své kamarády. Mamince i jejímu snoubenci připadají ti lidé samozřejmě trochu praštění. Holčičce i psovi ale naprosto vyhovují. Život plný omezení a povinností, který doposud holčička vedla, začíná být minulostí. Nikdo z dospělých, který se ocitne v jejich blízkosti, si nemůže být jistý tím, že se mu nezmění život. Ať chce nebo nechce.

 

Komedie je plná skvělých hereckých výkonů, vyniká příjemnou letní atmosférou, laskavým humorem a nečekanými zvraty. My Vám slibujeme, že náš film Vás v žádném případě nudit nebude!

Na csfd.cz 45 procent: Velmi rozpačitý film, který se nedokáže rozhodnout, jestli má být pohodovou dětskou podívanou, nebo Kameňáckou komedií Navíc je zaplevelen řadou zbytečných motivů a postav.

Zadní strana 

Žánr: Komedie / Rodinný

Země původu: Česká republika

Rok vzniku: 2012

Délka: 107 minut

Kinopremiéra v ČR: 31. května 2012

Režie: Juraj Šajmovič ml.

Pomocná režie: Irena Bočková

Scénář: Juraj Šajmovič ml., Petr Kazda, Petra Ušelová

Dramaturgie: Kateřina Krobová

Produkce: Karel Košťál, Roman Jedlička, Jiří Koštýř, Beatriz Šajmovičová, Jaroslav Kučera

Hudba: Ladislav Faktor

Kamera: Juraj Šajmovič, Jaroslav Ptáčník

Střih: Miloš Málek, Petr Šajner

Zvuk: Vojtěch Fabián, Petr Lenděl, Karel Zámečník, Ondřej Konvička

Kostýmy: Gita Marcolová

Výtvarník: Petr Herold

Společnost: Road Movies / Česká televize

Natáčeno: Branov, Česká republika / Pancíř, Česká republika / Praha, Česká republika

Hrají: Pavel Nový (Mojmír Kozák), Lukáš Vaculík (Ivan Pelikán), Simona Stašová (Radka Svobodová), Jitka Ježková (Julie Kozáková), Klára Jandová (Lenka Pelikánová), Vladimír Javorský (Věroslav Herian), Iva Pazderková (Milada Herianová), Lukáš Latinák (Štefan Štefík), Veronika Divišová (Kačenka), Ester Kočičková (učitelka), Veronika Poláčková (Kája), Petr Jablonský (lanovkář), Matouš Ruml (hlas Huga), Hugo (dlouhosrstý jezevčík), Peter Karpiš, a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 česky

Titulky: česky pro neslyšící, anglicky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9

Bonus: Film o filmu, Trailer, TV spoty