True Media Experience – Lokomotiva Tomáš – Hip, Hip, Hurá! (Tomáš a cirkus)

V neděli 13. ledna 2013 je za 99,- Kč v přehledu distribuovaných DVD opět jediná premiéra, disk Lokomotiva Tomáš – Hip, Hip, Hurá! (Tomáš a cirkus). Jako vydavatel je na náhledu obalu uvedena společnost True Media Experience. Více než 60 minut nových příběhů!

Tomáš a jeho přátelé přivážejí víc než 60 minut příběhů z krásného ostrova Sodor. DVD obsahuje šest příběhů a dobrodružství, která mašinky na ostrově zažívají.

DVD obsahuje epizody:

Halloween (207. Halloween – Dave Ingham – 10. října 2004)

Slaví se svátek Halloween. Mašinky Tomáš a Emily mají zajet do strašidelného dvora staré hutě. Mají vyzvednout dodávku železa. Tam už na ně čekají Arry s Bertem a dají si pořádně záležet na tom, aby je postrašili. To se jim však daří jen do té doby, než si Tomáš uvědomí, že zdání může klamat.

Jako ze škatulky (195. Spic and Span – Marc Seal – 12. září 2004)

Tomáš s Percym soutěží s většími mašinkami, kdo z nich bude na Sodoru nejhezčí. Chtějí se umýt, ale pořád se to nedaří. Až se stane něco, co nikdo nečekal – a Tomáš a Percy zjistí, že dokážou víc, než si sami myslí.

Kuřata do školy (208. Chickens to School – Pul Larson – 10. října 2004)

Tomáš se dobrovolně ujme tří zvláštních jízd. Přestože jsou namáhavé, nechce od nikoho pomoci. Stane se, co se stát muselo: Tomáš se tak unaví, až všechno úplně poplete. Percy mu znovu nabídne pomoc – a tentokrát jí Tomáš s radostí přijme.

Tomáš a cirkus (198. Thomas and the Circus – Abi Grant – 19. září 2004)

Tomáš dostane za úkol přivézt z přístavu v Brendamu cirkus. Kdyby byl náklad příliš těžký, má se o něj podělit s ostatními mašinkami. Jenže Tomáš si nechá celý cirkus pro sebe – a brzy pozná, že přecenil svoje cíly. Naštěstí zjistí, že když se o práci podělí, všechno půjde snáz a bude to daleko větší legrace!

Neříkej to Tomášovi (191. Don’t Tell Thomas – Paul Larson – 29. srpna 2004)

Blížily se zimní prázdniny. Děti stavěly sněhuláky. Na koleje napadalo mnižství sněhu a blokovalo je. Tomáš pilně pracoval na jejich vyčištění. Ostatní mašinky za to pro Tomáše připravily překvapení. Tomáš chtěl zjistit, co je to za překvapení. Nikdo mu ale nechtěl nic říct a tak se cítil odstrčený. Ale nakonec vše dobře dopadlo a Tomáš měl z překvapení velkou radost.

Odvážný Tomáš (198. Thomas Gets it Right – Robin Rigby – 26. září 2004

Blížilo se léto. Tomáš měl odvézt lehátka na pláž. Diesel mu ale pověděl o prokletí útesu. Tomáš se bál. Před tunelem potkal Bena, kterého Diesel vystrašil vyprávěním o příšeře z tunelu. Tomáš byl ale odvážný a tunelem projel. A když v pořádku projel kolem útesu, řekl si, že bude příště věřit jen sobě.

O DVD s délkou 61 halasně vykřikovat, že je delší než 60 minut, mi přijde tak nějak velmi české, až politické…

Zadní strana

Žánr: Animovaný / Dětský

Země původu: Velká Británie

Rok vzniku: 2004

Délka: 61 minut

Původní název: Thomas And Friends

Světová premiéra: 1984

Režie: David Mitton, Steve Asquith, Greg Tiernan

Námět: Britt Allcroft, reverend W. Awdry

Scénář: Britt Allcroft, reverend W. Awdry, Sharon Miller, Paul Larson, David Mitton, Mark Robertson, Miranda Larson, Jonathan Trueman, Jessica Sandys Clarke, Max Allen, Abi Grant, Simon Nicholson, James Mason, Polly Churchill, Andrew Viner, Alan Hescott, Louise Kramskoy, Allan Plenderleith, Gerard Foster, Jess Kedward, Kirsty Peart

Produkce: Britt Allcroft, David Mitton, Nicole Stinn, Ian McCue, Angus Wright, Robert D. Cardona, Philip D. Fehrle, Simon Spencer

Hudba: Junior Campbell, Robert Hartshorne, Mike O’Donnell, Ed Welch

Kamera: Terry Permane

Střih: Michael Dixon, John Wright, Rebecca De Burgh Mound, Lindsey Dillion-Massey

Společnost: Clearwater Productions / HIT Entertainment / British Broadcasting Corporation / Britt Allcroft (Thomas) Ltd. / Central Independent Television / FilmFair / Gullane Pictures / Gullane / Nitrogen Studios Canada / Thames Television / Woodland Animations

Natáčeno: Velká Británie / Ostrov Man

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL 4:3 (1,33:1)

Bonus: