Špidla Data Processing – Úplněk (PC hra)

Ve čtvrtek 31. ledna 2013 se dočkají příznivci počítačových her, na pultech trafik nebude chybět další novinka nejen pro děti – v edici Hráčův ráj nabízí Špidla Data Processing za 59,90 Kč ledačku Úplněk.

Za stříbrného měsíčního svitu uhání městem jezdec, seč mu síly stačí. Náhle se zjeví odnikud silueta obrovského vlka, který se vrhá na svou nic netiušící oběť a boří své tesáky do jejího hrdla. Najděte tohoto bestiálního vraha lidí a zneškodněte ho! 

Ve hře na vás čeká:

 

– Hororová detektivka 

– Napínavý příběh

– Úchvatná grafika 

Původní verze obálky

Poprvé v životě jsem mohl na vlastní oči poznat, jak vypadá dokonale mrtvé město. Stačilo, aby se začalo stmívat a dříve rušné ulice se počaly vyprazdňovat rychlostí blesku. Nikde nebylo vidět ani živáčka. Lidé se rozprchli do všech koutů a snažili se najít spásu uvnitř vlastního obydlí. Jako kdyby je dřevěné stěny dokázaly ochránit před těmi monstry, kterých se tolik obávali. Jak jsem se dozvěděl od Gerarda, jednoho zdejšího úředníčka, místní obyvatelé věří, že všechna úmrtí mají na svědomí vlkodlaci. Zprvu jsem těm báchorkám vůbec nevěřil. Pak jsem však večer zahlédl, jak jedna vlčí stvůra rozsápala nějakého nebohého člověka přímo pod mými okny. Že by tato bájná monstra skutečně existovala? A nebo je za tím něco jiného? Jestliže chci zjistit pravdu, musím začít s pátráním co nejdříve.

 

Vystopujte nebezpečného a krvežíznivého vlkodlaka, který se právě potuluje v ulicích města! Sbírejte během pátrání všechny důležité předměty a pomůcky. Zjistěte, kdy máte použít nalezené objekty! Vyzkoušejte si neskutečně napínavou hororovou adventuru!

 

Zadní strana