Filmag válka dokument – 2. světová válka: Svět v konfliktu – 2. DVD

Filmag nabídne ve své ediční řadě Válka dokument ve čtvrtek 10. května 2012 pokračování americké válečné série s dosud neviděnými záběry největších válečných bitev, za 99,- Kč bude v prodeji disk 2. světová válka: Svět v konfliktu – 2. DVD.

Nikdy předtím svět neviděl takovou devastaci, krutost a krveprolití jako během bojů ve druhé světové válce. Tato třídílná dokumentární série obsahuje dosud neviděné záběry námořních a leteckých bitev v rozmezí let 1933 až 1945.

 

Obrazovka z DVD

 

Obrazovka z DVD

 

Obrazovka z DVD

 

Obrazovka z DVD

 

Podívejte se na ojedinělé zachycení destrukce některých hlavních měst Země, vydejte se společně s americkými vojáky na jejich Pochod smrti nebo se zatajeným dechem sledujte Den hanby při japonském útoku na Pearl Harbor. Poslechněte si nezapomenutelné projevy prezidenta Roosevelta a sledujte, jak nejničivější válečný konflikt v moderních dějinách lidstva spěje ke svému mírovému konci. 

 

Poněkud mě z míry vyvádí na začátku doumentu ponechaný reklamní spot realitního makléře (včetně jeho telefonního čísla). Nám tady a teď asi moc platný nebude…

Zadní strana 

Žánr: Dokument / Válečný  

Země původu: USA

Rok vzniku: 2000

Délka: 52 minut (52:10)

Původní název: WWII: World in Conflict

Menu DVD 

Údaje o DVD:

Výběr kapitol 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný/černobílý PAL 4:3 (1,33:1)

Bonus: další DVD (náhledy obalů)