Bontonfilm – Monster High: Hrůzy pátečních večerů & Proč se příšerky zamilovávají

V neděli 10. února 2013 nabídne za 299,- Kč společnost Bontonfilm dva filmy v jednom balení, do trafik dorazí Monster High: Hrůzy pátečních večerů & Proč se příšerky zamilovávají.

Příšerky z Monster HighTM se vrací ve dvou výstředních báječných příbězích, které vás zaručeně dostanou!

Když Frankie SteinTM ve zbrusu novém filmu Hrůzy pátečních večerů zjistí, že se se svými kamarády nemůže zúčastnit šampionátu na kolečkových bruslích Skulltimate Roller MazeTM, přesvědčí je o tom, že pokud zkusí využit "síly příšerek", nic nemusí být ještě ztracené.

Ve snímku Proč se příšerky zamilovávají se dva pohlední mladíci pokusí ukořistit srdce DraculauryTM dřív, než oslaví své sladké 1600. narozeniny.

Získejte dvojitou porci zážitků s příšerkami a užijte si dvě fantastická dobrodružství ozdobená lebkami a doslova duchaplnou zábavou!

První film je podle imdb.com tak nový, že o něm neeviduje ještě žádné podrobnosti (ale na youtube.com už je celý k vidění), druhý film má na imdb.com 66 procent hlasováním 28 uživatelů. Na csfd.cz k ani jednomu z filmů nic smysluplného není, ovšem specializovaná fóra se hemží hláškami typu „boží… Lagoonce to moc slušinká".

Žánr: Animovaný / Dětský

Země původu: USA

Rok vzniku: 2013 / 2011

Délka: 80 minut (47 + 46 minut)

Původní název: Monster High: Friday Night Frights + Why Do Ghouls Fall In Love?

Světová premiéra: únor 2013 / 21. prosince 2011 – USA

Režie: Dustin Mckenzie, Steve Sacks

Scénář: Mike Montesano, Ted Zizik

Produkce: Colin Beadle, Tina Chow, Ken Faier, Asaph Fipke, Chuck Johnson, Audu Paden, Maria Rodriguez, Lauren Rose, Ira Singerman

Hudba: Steven Argila

Hlasy v původním znění: Laura Bailey (Lagoona Blue), Ogie Banks (Clawd Wolf), Cam Clarke (Heath Burns / Mr. Rotter / Hep Clouds / matka Valentiny), Debi Derryberry (Draculaura), Erin Fitzgerald (Abbey Bominable / Spectra Vondergeist / Cupid), Kate Higgins (Frankie Stein), Mark Mercado (Troll), Audu Paden (Ghoulia Yelps / Manny Taur / Mr. Hack / Slow Moe), Cindy Robinson (Holt Hyde / Jackson Jekyll / Operetta), Salli Saffioti (Clawdeen Wolf / Cleo DeNile), Evan Smith (Deuce Gorgon / Gil Webber), America Young (Toralei Stripe / Howleen Wolf / Purrsephone / Meowlody / Invisable Girl)

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, slovensky, litevsky, slovinsky, ukrajinsky

Titulky: česky, slovensky, litevsky, slovinsky, ukrajinsky

Obraz: barevný PAL 16:9 (1,85:1)

Bonus: