Špidla Data Processing – Smaragdová země Solitaire (PC hra)

Ve čtvrtek 14. února 2013 by měla nabídku v trafikách obohatit další z počítačových her společnosti Špidla Data Processing, za 59,90 Kč bude v prodeji zábavná karetní hra Smaragdová země Solitaire v edici Hráčův ráj.

Tento les mi sice nepatří, ale starám se o něj od narození. Chráním jej před silami zla. Můj čas se však nachýlil, a tak hledám svého následovníka. Mladého učedníka, který na svých bedrech ponese osud našeho kouzelného lesa. Vybral jsem si tebe!  

– český dabing

– nádherná grafika

– tajemná atmosféra

– naučte se kouzlit!

 

Již od dětství vám všichni tvrdili, že z vás jednou bude něco nevšedního. Do vínku vám byly dány nadpřirozené schopnosti, a tak nebylo divu, že vám jednoho dne přinesla sněhobílá sova podivný vzkaz. Byl od jednoho z nejmocnějších mágů na světě. Rozbalili jste kouzelný pergamen a po jeho přečtení jste zůstali stát v němém úžasu. Mocný kouzelník si vybral právě vás jako svého učně a budoucího následovníka. Netřeba asi připomínat, že taková nabídka se neodmítá. Sbalili jste si tedy ještě ten den vše potřebné a vyrazili jste vstříc svému osudu.

Projděte tvrdým kouzelnickým výcvikem a naučte se základům magie. Najděte čarodějný balíček karet a naučte se, jak se zbavit všech karet na hrací ploše. Během hraní získáte zkušenostní body a také zalté mince, za které si můžete nakoupit vylepšení a různé bonusy usnadňující postup ve hře. Napínavý příběh vám okoření i série několika miniher. Když se vám bude dařit, můžete ukořistit i jednu z desítek trofejí. Vydejte se do nitra školy kouzel!

Ale pozor! Zvěsti o tom, že si starý mág konečně vybral svého učně, se donesly až k uším temného černokněžníka. Ten usoudil, že teď je ta pravá chvíle ke zničení lidského světa. Dokážete jej zastavit? Napněte síly – osud světa leží ve vašich rukou!

Zadní strana