Magic Box – Zvonilka: Tajemství křídel

Společnost MagicBox v pondělí 18. března 2013 do trafik za 299,- Kč posílá další díl dobrodružství víly z Disneyovské dílny, ke koupi bude DVD Zvonilka: Tajemství křídel. Studio Disney vás zve na návštěvu neuvěřitelného nového světa, kde se odehraje dobrodružství, které vám vyrazí dech.

Dva světy, jedno magické tajemství.

Víly z Hvězdné roklinky vědí, že do Zimního lesa mají vstup přísně zakázaný, ale Zvonilku něco tajemného láká, aby hranici neznámého světa překonala. Jakmile tam vstoupí, odhalí tajemství, které jí změní život. Tváří v tvář se tam totiž setká s mrazíkovou vílou, která jako jediná na světě zná kouzlo k odhalení tajemství křídel.

Užijí si spoustu legrace a zábavy, vznikne mezi nimi kouzelné pouto, a navíc zjistí něco nečekaného: nejsou pouhé kamarádky, ale sestry! Hvězdná roklinka je v ohrožení a obě vílí sestry musí vší silou zabránit tomu, aby se jejich světa stihla naprostá zkáza.

Úžasný Disneyho film Zvonilka a Tajemství křídel vás přesvědčí, že přátelství ani vztah mezi sestrami nezničí nic na světě a že tento svazek může navždy změnit i Hvězdnou roklinku.

Na imdb.com 67 procent, na csfd.cz 77: Kvalitní díl série, krásná animace, jednoduchý příběh, sympatické postavy.

Zadní strana

Žánr: Rodinný / Animovaný / Pohádka

Země původu: USA

Rok vzniku: 2012

Délka: 74 minut

Původní název: Secret of the Wings

Světová premiéra: 16. srpna 2012 – Ukrajina

Kinopremiéra v ČR: 1. listopadu 2012

Režie: Roberts „Bobs“ Gannaway, Peggy Holmes

Scénář: Roberts Gannaway, Peggy Holmes, Ryan Rowe, Tom Rogers

Produkce:Lorri Broda, John Lasseter, Makul Wigert

Hudba: Joel McNeely

Společnost: Walt Disney Pictures / DisneyToon Studios

Hlasy v původním znění: Timothy Dalton (Lord Milori), Lucy Hale (Modrovločka – Periwinkle), Megan Hilty (Rosetta), Anjelica Huston (královna Clarion), Matt Lanter (Sled), Jesse McCartney (Terence), Mae Whitman (Zvonilka – Tinker Bell), Lucy Liu (Silvermist), Raven-Symoné (Iridessa), Debby Ryan (Spike), Pamela Adlon (Vidia), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, slovensky

Titulky: anglicky, česky, slovensky

Obraz: barevný PAL 16:9 (1,78:1)

Bonus: „Velká dálka“ videoklip McClain Sisters, „Tvrdě cvič“ videoklip Zendaya