Špidla Data Processing – Zahrajem si na vojáky (PC hra)

Netradičně zcela mimo obvyklý rytmus se nová počítačová hra společnosti Špidla Data Processing objevuje na pultech v úterý 26. března 2013, v prodeji je hra pro malé i velké kluky Zahrajem si na vojáky za 59,90 Kč

"Kapitáne, valí se na nás stále další a další hordy pěchoty!"

Co uděláte? Životy vašich vojáků visí na vlásku. Stáhnete se a přeskupíte své síly? Pošlete do útoku další odvážné válečníky? Nebo budete pasivně vyčkávat? Jak se zachováte? Pamatujte! Pokud se přes vaší obrannou linii proženou nepřátelské jednotky, bude zle! Zastavte je dříve, než bude pozdě!

– Zábavná strategie

– Braňte svou základnu

– Vylepšujte jednotky a jejich vlastnosti

– Vyhrajte nad nepřítelem svou taktikou!

Zbrusu nová zábavná akčně-logická hra. Jste v roli obránce. Před každou bitvou vyberte své nejvěrnější a nejschopnější bojovníky. Pečlivě je rozmístěte po bojišti. Vybudujte neprostupný obranný val dříve, než se objeví první vlna nepřátel. Intenzita jednotlivých útoků se stále stupňuje. Protivník na vás bude útočit z mnoha směrů. Vždy na vás vyrukuje s jinou technikou.

Musíte plánovat a předvídat jeho další kroky. Dokážete zastavit nekončící přívaly stále nových a nových nepřátel? Projděte dvě odlišné kampaně a rozprašte útočníky na padrť!

Na vás je zvolit správné složení bojové jednotky a odrazit každé útočné komando! Musíte uhlídat všechny kouty svých zákopů. Léčit své zraněné vojáky a vylepšovat je. Zlepšete dostřel, navyšujte poškození, efektivitu palebných zbraní a odolnost či pancíř vašich obrněnců. Za zničené jednotky vašeho protivníka získáváte peníze na pořízení nového vojenského arzenálu. Po dokončení úrovně obdržíte zkušenostní body pro nákup dalších a dalších vylepšení. Celá hra se ovládá jen za pomocí myši.

Naučte se základům zákopového boje, osvojte si zbraně i bojovou techniku a bezvadně se pobavte! Typ hry: akční hra. Celá hra je v češtině. 

Požadavky:

– Windows XP/Vista/7/8

– procesor 1.0 GHz a vyšší

– 1 GB RAM

– DirectX

– 103 MB volného místa na disku

Doporučena je myš a zvuková karta.  

Zadní strana