Špidla Data Processing – Zachraň syna (PC hra)

Ani ve čtvrtek 11. dubna 2013 nechybí na pultech nová počítačová hra společnosti Špidla Data Processing, za 59,90 Kč je ke koupi v edici Hráčův ráj titul Zachraň syna.

Zachraň syna ze spárů temnoty!

Zdálo se mi, jako kdybych slyšela křik. Přicházel z pokoje mého syna! Okamžitě jsem utíkala zjistit, co se děje. Rozrazila jsem dveře a polil mě studený pot. Byl pryč! Mé jediné dítě někdo unesl! Podaří se vám zjistit, kdo to byl a proč to udělal?

– Pohádková grafika

– Spletitý a napínavý příběh

– Pobavíte se!

Ten obraz byl dar. Přinesl však jen trápení a zlo. Ještě včera na něm bylo namalováno starodávné panství. A teď? Pozorněji jsem si obraz prohlédla. Ty blonďaté vlasy! Panebože! Vždyť je to můj syn! Byl uvězněn uvnitř toho obrazu! Miláčku, vydrž, jdu ti na pomoc! Bylo nadevše jasné, že zde mám co do činění s nadpřirozenými silami, rozhodla jsem se vyhledat místní cikánskou vědmu a…

Chcete prožít na vlastní kůži strašidelný příběh? Zjistěte, zda se podařilo zoufalé matce nalézt ztraceného syna. Vypátrejte, jak souvisela čarodějná malba s únosem syna. Čeká vás putování časem i prostorem, hledání ztracených předmětů i řešení nepřeberného množství logických úkolů. Procestujete pět odlišných světů. A možná odhalíte i jedno starodávné tajemství. Jste připraveni vydat se do neznáma, pátrat po svém synovi a bojovat s temnými silami ukrytými za obrazem?

Typ hry: hledačka.

PC hra je vhodná pro děti, neobsahuje násilí. Celá hra je v češtině.

 

Požadavky:

– Windows XP/Vista/7/8

– procesor 1.0 GHz a vyšší

– 512 MB RAM

– DirectX

– 972 MB volného místa na disku.

Doporučena je myš a zvuková karta.