Hollywood Classic Entertainment – Garfield Show – 13. DVD (Šéfkuchař)

Společnost Hollywood Classic Entertainment pokračuje v pondělí 6. května 2013 za 99,- Kč ve vydávání série příběhů o tlustém líném kocourovi diskem Garfield Show – 13. DVD (Šéfkuchař)

Je schopen všeho. Mějte se před ním na pozoru!

Tlustý cynický kocour, který zbožňuje italské těstoviny, nenávidí sport a pondělky, sleduje televizi, ať dávají cokoli, ponižuje svého majitele a pohrdá psy. Vychytralá potvůrka, se smyslem pro anglický humor stejně jako nejstarší banánové gagy. Sebevědomý, cynický, lehce ješitný a hlavně nejtlustší kočičí elegán v historii, pán domu i ledničky. Kocour Garfield – král postaviček komiksového stripu. Narodil se v roce 1978 z pera a z čisté lásky kreslíře Jima Davise, kdy jeho tříokénkové kreslené historky začaly vycházet v novinách. V té době netušil, že se stane světovým fenoménem a jednou ho bude denně číst více než 220 milionů fanoušků v 250 zemích světa. I české čtenáře provází tato svérázná postavička na stránkách některých deníků i samostatných knížek už několik let. Nelze se pak divit, že se jeho neodolatelnému a kultivovanému humoru dostalo i animovaného zpracování. Příběhy Garfielda a jeho rodiny, kterým se smějí děti i dospělí, mladí i staří, ženy i muži, dnes sleduje televizní obecenstvo více jak pětatřiceti zemí světa.

Epizody na disku:

71. Roztomilá rodinka (70. With Four You Get Pizza – ? – 9. března 2011)
Všem zvířatům byl zakázán vstup do Vitovy pizzerie a to jen díky Garfieldovi a jeho nenasytnému apetitu. Ale to neznamená, že to Garfield přestane zkoušet! Jon a Liz plánují u Vita romantickou večeři a Garfield (spolu s Odiem) je odhodlán se k nim připojit a ochutnat všechny Vitovy dobroty. I když to znamená překonat všechny překážky a všemožně se maskovat. Když ale Jonův šéf uvidí tu nesourodou partu a myslí si, že Garfield a Odie jsou Jonovi dcery, může to Jona stát místo nebo by mohl skončit v nechtěném manželství!

 

72. Šéfkuchař (81. Master Chef – ? – 13. června 2011)
Vito je mistr kuchař, ale sní o tom, že to uzná i Giuseppe Squisito, mistr, který Vita všechno naučí a který prý umí připravit nejlepší lasagne na světě. Když se o tom dozví Garfield, vzbudí to v něm posedlost: musí dostat nejlepší lasagne na světě! Ale šéfkuchař Squisito zmizel a nikdo neví, kde je, a tak se Kvík a jeho myší přátelé rozhodnou pomoci Garfieldovi ho vystopovat. Garfield brzy zjistí, že nalezení šéfkuchaře Squisita je nejmenším problémem v jeho cestě za nejlepšími lasagnemi na světě

 

73. Malý velký kocour (75. Honey, I Shrunk the Pets – ? – 14. března 2011)
Garfield se probudí z jednoho ze svých šlofíků a ke své velké radosti zjistí, že na něj čeká obrovský sendvič. Jon konečně udělal něco správně! Když na něj potom zaútočí stejně obrovití holubi, je to obří Odie, kdo ho zachrání. Až když Garfielda chytí Kvik, uvědomí si to, co už všichni dávno vědí: věci nejsou větší, to Garfield se zmenšil. Scvrknul se na myší velikost! Garfield musí vypátrat příčinu svého zmenšení: modré světlo přicházející z druhé strany ulice. Kdyby se teď tak mohl dostat přes silnici!

 

74. Bludný Garfield (76. Garfield Astray – ? – 14. března 2011)
Život s Nezmarem je pro Garfielda utrpení. Jeho rozkošně koťátkovské chování přivádí Garfielda k šílenství. A tak zkouší na Nezmara zlomyslné vtípky, aby se ho zbavil nadobro. Ale když se jedna Nezmarova odveta nepodaří, Garfield ztratí paměť a neví ani, kdo je. Nepříjemné pro Garfielda, ale pro Nezmara splněný sen: brzy má celý dům pro jen sebe. Ale venku je to těžké pro kocoura bez paměti. Naštěstí toulavé kočky drží při sobě a Garfield se vždycky může spolehnout na svou nehynoucí lásku k lasagním, která ho vytáhne z každé lapálie!

 

75. Blues černého kocoura (78. Black Cat Blues – ? – 16. března 2011)
Jonáš je zasmušilý kocour. Pronásleduje ho smůla a on sám nosí smůlu ostatním. Samozřejmě, protože je to černý kocour. Jednoho dne zkříží cestu Garfieldovi a Garfield začne mít strašlivou smůlu. Teď musí přijít na způsob, jak zlomit smolné prokletí a jediná způsob, jak to udělat, je najít Jonáše. Ale jak může zlomit prokletí někoho, kdo je prokletý od přírody?

 

76. Psí den (68. Dogs Day – ? – 8. března 2011)
Nimbus, mimozemský kamarád Garfielda a Odieho, přichází na Zemi, aby se zásobil svým oblíbeným jídlem: marshmallow. Když odlétá, omylem je ztratí. Po jeho návratu mu Odie pomáhá s hledáním dobrot a za odměnu mu Nimbus daruje Nekonečný pamlsek, který se obnoví po každém kousnutí. Odie je v psím nebi, ale zdá se, že pamlsek má na něj zvláštní účinek: každý, koho Odie olízne, se začne chovat jako pes… je to psí nákaza! Vypadá to, že všichni jsou infikováni, až na Garfielda. Teď je na něm, aby našel Nimbuse a zamezil šíření nákazy, než bude pozdě.

 

Zadní strana 

Žánr: Animovaný / Rodinný / Komedie

Země původu: Francie / USA

Rok vzniku: 2008 – 2012

Délka: 74 minut

Původní název: The Garfield Show

Režie: Philippe Vidal

Námět: Jim Davis

Scénář: Jim Davis, Julien Magnat, Mark Evanier, Peter Betts, Jessica Menendez, Christophe Poujol

Produkce: Mark Evanier, Jim Davis, Robert Réa, Kim Campbell, Marie-Pierre Moulinjeune

Hudba: Laurent Bertaud, Jean-Christophe Prudhomme

Společnost: Dargaud Marina / MediaToon / Paws

Hlasy v anglickém znění: Frank Welker (Garfield / Eddie Gourmand), Gregg Berger (Odie / Squeak / Harry), Wally Wingert (Jon Arbuckle / Hercules), Jason Marsden (Nermal / Vito / Lizin otec / Pete / Dr. Bonkers), Julie Payne (Dr. Liz Wilsonová / Lizina matka), Laura Summer (Drusilla & Minerva), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9 (1,78:1)

Bonus: žádný