Filmag zábava – Všemocný Thor

Edice Filmag Zábava po delší době zase udělá radost všem milovníkům obskurností, v pátek 17. května 2013 bude za 129,- Kč ke koupi další skvost z dílny společnosti Asylum, televizní film Všemocný Thor. Zrodila se legenda.

Poznáte ho podle kladiva. Bez něj nedá ani ránu. Je to bůh a také rebel. A možná se stane legendou. Pokud zkrotí vlastní pýchu. Thor se zrodil v severské mytologii a je zároveň členem elitní líhně superhrdinů komiksového gigantu Marvel. Tentokrát se režisér Christopher Ray soustředí na osudy neposlušného Thora, který je svým otcem, vládcem bohů Odinem, seslán za trest do našeho současného světa.

Od režiséra hororových hitů Útok dvojhlavého žraloka a Megažralok versus Crocosaurus pochází tento fantastický snímek, který oprašuje legendární postavu mladého boha Thora.

Na imdb.com 20, na csfd.cz 11 procent: Člověk si musí klást otázku, jestli to tvůrčí skupina Asylum fakt myslí vážně, nebo si s potěšením ze všech střílí. Je to tuze špatné, ale ne tak, aby to bylo zábavné – je to jen blbé. Jak konstatuje zahraniční komentář – WOW, it’s a bad bad baaaaad!

Žánr: Fantasy / Dobrodružný

Země původu: USA

Rok vzniku: 2011

Délka: 92 minut

Původní název: Almighty Thor

Světová premiéra: 7. května 2011 – USA

Režie: Christopher Ray

Scénář: Erik Estenberg

Produkce: Paul Bales, Valerie K. Garcia, David Michael Latt, David Rimawi

Hudba: Chris Ridenhour

Kamera: Alexander Yellen

Střih: Benjamin Lee Cooper, Ron Santiano

Kostýmy: Wayne Santoni

Společnost: The Global Asylum

Natáčeno: Asylum Studios, Los Angeles, Kalifornie, USA / Bronson Caves, Bronson Canyon, Griffith Park – 4730 Crystal Springs Drive, Los Angeles, Kalifornie, USA / Ernest E. Debs Regional Park – 4235 Monterey Road, Los Angeles, Kalifornie, USA / Rubel Castle, Glendora, Kalifornie, USA

Hrají: Cody Deal (Thor), Richard Grieco (Loki), Patricia Velasquez (Jarnsaxa), Kevin Nash (Odin), Jess Allen (Baldir), Nicole Fox (zrzavá Norna), Leslea Fisher (blonďatá Norna), Lauren Halperin (Norna – bruneta), Charlie Glackin (Hundig), Chris Ivan Cevic (Himdall), Roddy Schaef (Hrathgar), Gerald Webb (Street Punk), Kristen Kerr (Herja), Jason Medbury (stráž Stromu života), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, 2.0 česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 16:9 (1,85:1, podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: