Magic Box – Náhradníci

Magic Box ve čtvrtek 23. května 2013 pošle do trafik za 99,- Kč také akční sci-fi Náhradníci. Mít svého dokonalého náhradníka… Co by se mohlo stát?

Jak chcete zachránit lidstvo, když jediný, kdo je skutečný, jste vy?

Režisér Terminátora 3 přichází s fascinujícím psychologickým thrillerem, v němž hlavní roli vytvořil největší akční hrdina Bruce Willis.

V blízké budoucnosti lidé žijí své životy v ústraní, v bezpečí svých domovů, prostřednictvím robotických náhradníků – sexy a naprosto dokonalých mechanických zpodobnění jich samotných. Jde o ideální svět, v němž neexistují zločin, bolest, strach a následky.

Když je poklidný život této utopické společnosti rozbouřen první vraždou za mnoho let, objevuje agent Greer obrovské spiknutí, související s fenoménem náhradníků, a musí se vzdát svého vlastního náhradníka a riskovat život, aby přišel celé záhadě na kloub. Když dojde na souboj technologie s lidstvem, komu můžete věřit?

Užijte si každý moment elektrizujícího napětí výjimečného filmu. Náhradníci byli natočeni podle slavného komiksu a jsou nabiti explozivní akcí. Skvělá zábava od začátku až do konce!

Na imdb.com 62 procent, na csfd.cz 60: Vysoký rozpočet, zajímavý nápad, bombastické slogany a přitom je to béčko, nelogicky vykrádající mnohé povedenější předchůdce.

Zadní strana

Žánr: Akční / Sci-fi / Thriller

Země původu: USA

Rok vzniku: 2009

Délka: 85 minut

Původní název: Surrogates

Světová premiéra: 24. září 2009 – Austrálie / Hong Kong / Izrael / Kazachstán / Rusko / Taiwan / USA

Kinopremiéra v ČR: 8. října 2009

Režie: Jonathan Mostow

Námět: Robert Venditti, Brett Weldele (komiks)

Scénář: Michael Ferris, John D. Brancato

Produkce: Todd Arnow, Elizabeth Banks, Max Handelman, David Hoberman, Todd Lieberman, David Nicksay

Hudba: Richard Marvin

Kamera: Oliver Wood

Střih: Kevin Stitt

Kostýmy: Annie Bloom, April Ferry

Společnost: Touchstone Pictures / Mandeville Films / Top Shelf Productions / Wintergreen Productions

Natáčeno: Boston, Massachusetts, USA / Hopedale, Massachusetts, USA / Lawrence, Massachusetts, USA / Lynn, Massachusetts, USA / Milford, Massachusetts, USA / South End, Boston, Massachusetts, USA / Taunton, Massachusetts, USA / Wayland, Massachusetts, USA / Woburn, Massachusetts, USA / Worcester, Massachusetts, USA

Hrají: Bruce Willis (Greer), Radha Mitchell (Petersová), Rosamund Pike (Maggie), Boris Kodjoe (Stone), James Francis Ginty (Canter), James Cromwell (starší Canter), Ving Rhames (Prorok), Jack Noseworthy (Strickland), Devin Ratray (Bobby), Michael Cudlitz (plukovník Brendon), Jeffrey De Serrano (Armando), Helena Mattsson (blondýna JJ), Michael Phillip (policista v uniformě), Danny F Smith (oběť), a další

Údaje o DVD

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, maďarsky, rusky, slovensky, ukrajinsky

Titulky: česky, anglicky, hebrejsky, litevsky, lotyšsky, maďarsky, rusky, slovensky

Obraz: barevný PAL 16:9 (2,40:1, podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: Hudební video skupiny Breaking Benjamin: „I Will Not Bow“, Audiokomentář režiséra Jonathana Mostowa