Magic Box – Mickey nás baví 1 + 2 (2 DVD)

V pátek 24. května 2013 se v trafikách objeví balení DVD, které není normální cestou dostupné, společnost Magic Box ho na svém webu neuvádí a disky prodává buď samostatně, nebo ve čtveřici s dalšími díly – v prodeji bude za 199,- Kč společné balení 2 DVD Mickey nás baví 1 + 2. Nejvtipnější animované pohádky, jak je neznáte! Dvojnásobná zábava!

Použijeme tedy popis jednotlivých disků:

Mickey nás baví! – disk 1.

Původní název: Mickey Have a Laugh Vol 1

Rok vzniku: 2009

Žánr: Pohádka, Dětský, Animovaný

Délka: 73 minut

Země původu: USA

Pokud si myslíte, že myšáka Mickeyho znáte, pletete se! Díky disku Mickey nás baví! zjistíte, proč jsou Mickey a jeho přátelé ty nejvtipnější, nejodvážnější a nejbáječnější postavy, jaké jste kdy poznali! Smíchy spadnete ze židle, když se rozpustilé tulení mládě schová v Mickeyho koupeli nebo když se pes Goofy, kačer Donald a myšák Mickey vydají na lov duchů, a pak je vyděsí čtyři odvážná strašidla. Smíchem budete hýkat, když se Goofy trochu nešikovně pokusí spustit svoje nové prvotřídní domácí kino a – BÁC! – všechno je najednou vzhůru nohama! Kromě skvělých animovaných příběhů v nově upravené podobě, budete mít také příležitost si prohlédnout nový Re-Mick – videoklip k písni „Another One Bites the Dust“ od Queen plný bláznivých scén z pohádek. Uvidíte nový rozměr klasické komedie, budete slzet smíchy a zpívat si při tom. Pohodlně se usaďte a nechte se bavit diskem Mickey nás baví!

Epizody:

1. Osamělí duchové

2. Boj o jídlo

3. Remicks

4. Mickey a sporty

5. Bum! – rychlé a zběsilé jízdy světem Disneyho postaviček

Zvukové formáty: česky DD 2.0 / anglicky DD 2.0

Titulky: české, anglické

Obrazové formáty: 4:3 (1,33:1)

Mickey nás baví! – disk 2.

Původní název: Mickey Have a Laugh Vol! 2

Rok vzniku: 2009

Žánr: Pohádka, Dětský, Animovaný

Délka: 63 minut

Země původu: USA

Pokud si myslíte, že myšáka Mickeyho znáte, pletete se! Díky disku Mickey nás baví! 2 zjistíte, proč jsou Mickey a jeho přátelé ty nejvtipnější, nejodvážnější a nejbáječnější postavy, jaké jste kdy poznali! Smíchy se budete popadat za břicho, když se Strojvůdci Petovi skoro podaří vykolejit vlak, ve kterém jede Mickey a Pluto. Bránici vám pošimrá i Kačer Donald, který bojuje s hlučným budíkem a poněkud nezvladatelnou skládací postelí. Na závěr se společně s Goofym vydáte na báječnou lyžovačku… na které chudák Goofy skutečně práááskne do bot… A to zdaleka není všechno! Kromě nově upravených neuvěřitelných animovaných příběhů na DVD najdete i skvělé Re-micksy, sled bláznivých klipů na hitovku „He could be the one“ ze seriálu Hannah Montana. Nově okořeněná klasická komedie vás rozesměje tak, že to uslyší i sousedi! Každé okénko filmu Mickey nás baví! 2 je až po okraj naplněné zábavou, takže ho zkrátka musíte mít.

Epizody:

1. Umění lyžovat

2. Čističi orlojů

3. Pan Myšák jede na výlet

4. Divoká noc

5. Plutův svetr

6. Bum!

7. Re-micksy

Zvukové formáty: česky DD 2.0 / anglicky DD 2.0

Titulky: české, anglické

Obrazové formáty: barevný 4:3 (1,33:1)

Náhled zadní strany z webu PNS