Betynka s DVD – První týdny s miminkem

Pro ty, které by rozhodilo čtení informace o Českém Péčku nabízíme alternativu z opačného konce spektra – na pultech je březnové číslo časopisu Betynka, které vyšlo již 29. února 2008, ale ušlo naším zrakům. A proč o něm podáváme informaci – protože je k dostání za 29,90 Kč ve speciálním balení 1+1 s časopisem Mámy radí a hlavně DVD přílohou.

V březnové Betynce se s vámi patronka časopisu Tereza Kostková podělí o své zážitky s péčí o miminko a s kojením. Dozvíte se, jak je pitný režim v těhotenství důležitý, přečtete si, že není dobré zanedbávat péči o zuby. Aby bylo miminku dobře po tělíčku, můžete vyzkoušet masáže. Víte, jak na to? Přineseme vám podrobný návod. Také už se vám stalo, že se vám batole pověsilo na sukni a nechtělo, abyste někam odešla? Poradíme vám. Pokud si chcete zacvičit se svými malými dětmi, můžete se inspirovat seriálem, který pro vás připravuje Olga Šípková. Zavedeme vás do školičky populární hudby, která je určena pro děti od čtyř let, společně s námi můžete přivítat velikonoční svátky. Pokud jste přihlásili svého potomka k přijímačkám na osmileté gymnázium, čeká ho velká zkouška. Ale nejen jeho, také vás. Budete umět ve vypjaté situaci obstát?

Neklidné dítě u ničeho dlouho nevydrží a i když je velmi inteligentní, mívá ve škole problémy. Společně budeme hledat řešení. Odpovíme vám i na otázku, zda může hyperaktivitu ovlivnit strava. Představíme vám moderátorku pořadu Sama doma Janu Havrdovou. Našim dětem hrozí mnohá nebezpečí ? především venku na ulici a od cizích lidí. Nabízíme vám několik modelových situací. Otestujte si je.

Na stránkách Betynky také najdete módu pro nastávající maminky a pro děti, tipy na akce a výlety, zajímavé recepty a soutěže.

V březnovém čísle nového časopisu Mámy radí se dočtete o tom, jak svoje dítě připravit na nástup do mateřské školy, dozvíte se vše o spánku miminek a třeba i to, jestli lze uchránit dítě před alergiemi. Poradíme vám, jak podpořit sourozence, aby spolu dobře vycházeli. Přineseme i mnoho dalších rad, tipů a vychytávek maminek – čtenářek.

A ona DVD příloha? Nese logo kosmetické firmy Nivea a jmenuje se První týdny s miminkem. Obsahovat by mělo vše, co potřebujete vědět o správné péči o citlivou dětskou pokožku, například výměnu plenek, první koupání nebo masáže miminka…