Špidla Data Processing – Živlíci (PC hra)

Čtvrtek, což znamená, že na pultech v trafikách nemůže chybět počítačová hra společnosti Špidla Data Processing. Konkrétně 6. června 2013 je to premiérově logická hra nejen pro děti Živlíci za 59,90 Kč v edici Hráčův ráj.

Probudil se starodávný bůh Nibiru – posel zkázy a ničitel života. A začal lapat živlíky – duchy přírody starající se o blahobyt naší Země. Každý z nich má na starosti jeden přírodní živel. Nibiru zajal již tři z nich – vodu, zemi i vzduch. Staňte se vůdcem zbývajících živlíků. Zachraňte přírodní božstvo i naší Zemi!

– Logická hra pro parné letní dny

– Pestrobarevná a živá grafika

– Zábava zaručena

 

Zlý bůh Nibiru nejdříve polapil pána vodní říše, pak pohltil živlíka země a nakonec spořádal i vládce vzduchu. Tři živlíci byli naráz uvězněni v žaludku nepřejícího boha. Celá Země se octla na pokraji zániku. Vody se začaly bouřit, zem pukala v místech, kde dříve bujela zeleň. A počaly se objevovat hurikány a smrtící tajfuny. Najednou nebylo nikoho, kdo by dokázal rozpoutané přírodní živly znovu zkrotit. Světu hrozí apokalypsa. Musíte proto jednat rychle a osvobodit své bratříčky živlíky co nejdříve! Podaří se vám to?

Spojte vždy alespoň tři stejné elementy a nasbírejte dostatek bodů pro dokončení úrovně. Pro každé kolo je předem stanovený časový limit. Čím dříve se vám podaří zdolat danou úroveň, tím více zkušenostních bodů získáte. Za ty si pak nakoupíte speciální dovednosti, které vám pomohou k postupu do pokročilejších fází hry. V cestě vám bude stát samotný Nibiru. Vyzvěte jej na souboj a naučte ho, že i mírumilovní živlíci umí bojovat!

Typ hry: logická hra.

PC hra je vhodná pro děti, neobsahuje násilí.

Celá hra je v češtině.

Požadavky: Windows XP/Vista/7/8, procesor 1,0 Ghz a vyšší, 1 GB RAM, DirectX, 179 MB volného místa na disku. Doporučena je myš a zvuková karta.