Filmag zábava – Air Force One: Poslední let

A máme tu další Asylumácký skvost v edici Filmag Zábava, v pátek 14. června 2013 bude za 129,- Kč v trafikách ke koupi Air Force One: Poslední let. Akční pecka v duchu Smrtonosné pasti 2.

Akčně balená jízda na horské dráze destrukce v duchu filmů Executive Action a Smrtonosná past 2.

Kvůli množícím se chybám dispečerů letového provozu byla vyvinuta satelitní síť, která naviguje všechna letadla. Díky přesnosti počítačů by tak už nemělo docházet ke kolizím letových kurzů. Co se však stane, když tato síť náhle přestane správně fungovat a převezme kontrolu nad letadly? To zjistí mimo jiné i prezident se svou rodinou, jehož speciál Air Force One se ocitne na kolizním kurzu s jiným civilním letadlem.

Na imdb.com 30 procent, na csfd.cz závratných 5: Nic v tomhle paskvilu nedává smysl. Triky jsou horší než v těch nejhorších filmech ze 70tých let. O faktických chybách nemá ani smysl mluvit (DC9 má dva motory, v kabině je ovládání čtyř, resuscitace pacienta, který je při vědomí – a spousta dalšího, co by vydalo na samostatnou knihu).

Žánr: Akční

Země původu: USA

Rok vzniku: 2012

Délka: 92 minut

Původní název: Air Collision

Světová premiéra: 27. března 2012 – USA

Režie: Liz Adams

Scénář: Liz Adams

Produkce: Paul Bales, Maximilian Elfeldt, David Michael Latt, Christopher Ray, David Rimawi, Devin Ward

Hudba: Chris Ridenhour

Kamera: Stuart Brereton

Střih: Rob Pallatina

Kostýmy: Tracy Somers

Společnost: The Global Asylum

Natáčeno: Santa Clarita, Kalifornie, USA

Hrají: Reginald VelJohnson (Bob Abbot), Jordan Ladd (Lindsay Batesová), Gerald Webb (první důstojník Ken Aoki), Michael Teh (kapitán Roscoe Simms), Darin Cooper (plukovník Chuck Lawler), Darren Anthony Thomas (major Eric Lewis), Andy Clemence (prezident Phillips), Meredith Louise Thomas (první dáma Kimberly Phillipsová), Stephanie Hullar (Milani Phillipsová), Caryn Ward Ross (stewardka Joan Wattsová), Dave Vescio (Eli Reyher), Korey Simeone (Cody Marler), Jonathan Nation (Brent Powel), Jewel Greenberg (Carlene Wheelerová), Matthew John Wimmers (Jeff Reed), Edward L. Green (Klaus Ingram), Mat Lageman (Nigel Conway), Mariah Strongin (Josie Marler), James McAuley (Tom Gridley), Stephanie Alisa McCall (Patricia Jonesová), Kevin Yarbrough (agent Glenn Roberts), Bart Baggett (agent James Lee), Lauren Kelley (Jonesová), Angelique Cinelu (Smithová), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, 2.0 česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 16:9 (1,78:1)

Bonus: