JRK Kladno – Kouzelný kolotoč 3 – Ten nejlepší cirkus

V pondělí 1. července 2013 společnost JRK Kladno pokračuje za 99,- Kč v distribuci dalším disk s logem Hollywood Classic Entertainment, do trafik posílá opět několik dílů televizního seriálu na DVD s názvem Kouzelný kolotoč 3 – Ten nejlepší cirkus.

Disk podle vydavatele obsahuje následující epizody:

13. Ten nejlepší cirkus

V Kouzelné zahradě se objeví manéž a Dougal má uvést ten nejlepší cirkus na světě. Konkurzy jsou v plném proudu a Dougal musí vybrat, které hvězdy budou vystupovat! Ermintruda bude tančit, Dylan se představí jako vrhač mrkví, Zebedee bude principál… S takovým obsazením se snad nic nemůže pokazit.

14. Papírový drak

Jak nejlépe strávit větrný den? Samozřejmě pouštěním draka! Zebedee ukáže draka Ermintrudě a ta je okouzlena tím, jak vysoko drak létá. Dougal jí chce ukázat triky, které se dají s drakem dělat, ale drak ho odnese! Záchranná akce se rozbíhá…

15. Kuchařka Ermintruda

Zdá se, že všichni ve vesnici jsou nějak nemocní a Ermintruda se rozhodne Kouzelnou zahradu vyléčit. Kráva bere nemocné obyvatele pod svá ochranná křídla a ve jménu zdravé výživy jim ordunuje včelí vosk na toastu nebo lekníny s hráškem. Ale bude tahle dieta na stres a pohmoždění prsty stačit?

16. Jen si to přečtěte

Nezávislý reportér Dougal číhá na vzrušující příběhy, které by uveřejnil v Novinách u Kouzelného Kolotoče. Nic zajímavého se ale v Kouzelné zahradě neděje a tak Florence vzrušující příběh vymyslí…

17. Digger

Když dorazí Dougalův australský bratranec Digger, všichni se diví, jak moc jsou s Dougalem rozdílní. Digger je tak veselý a vtipný! Digger je pořád oblíbenější a Dougal je víc a víc zkroušený. Mohl by ho Mistr Glee alias Zebedee naučit být také zábavný a vtipný?

18. Vlaková přehlídka

Vlaky z celého světa se sjíždějí do Kouzelné zahrady na Velkou vlakovou přehlídku a Vláček je nadšený! Mezitím se Dougal chystá na oběd k Ermintrudě. Neochotně s sebou bere i Dylana a Briana a Vláček je tam má dovézt. Cesta skončí bahenní koupelí a všichni se musí hodně snažit, aby byl Vláček zase čistý na večerní slavnosti.

Náhled zadní strany z webu PNS

Žánr: Animovaný / Dětský

Země původu: Francie / Velká Británie

Rok vzniku: 2007

Délka: 66 minut

Původní název: The Magic Roundabout

Režie: Graham Ralph

Scénář: Serge Danot, Jimmy Hibbert, Graham Ralph

Produkce: Theresa Plummer Andrews, Marie-Pierre Moulinjeune, Graham Ralph, Laurent Rodon, Pascal Rodon, Robert Réa

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3

Bonus: žádný