Špidla Data Processing – Kouzelnická akademie (PC hra)

Podle přehledu na jejich webových stránkách připravila společnost Špidla Data Processing jako další titul na čtvrtek 25. července 2013 v edici Česko hraje hru pro celou rodinu – obsluhovačku Kouzelnická akademie za 59,90 Kč.

Přihlaste se na kouzelnickou akademii a staňte se mocným kouzelníkem! Navštivte školu magie a brzy se naučíte všechna důležitá kouzla. Pak jistě porazíte ostatní žáky a možná i samotného mistra. Tak neváhejte a hurá do školy! Zábava zaručena!

– napínavá akce

– nádherná grafika

– český dabing

– spousta zábavy

 

Město plné kouzel a čar čeká na vaši návštěvu. Vaše přihláška zaujala všechny učitele a už se na vás velice těší.

Najděte si svůj nový domov a co nejrychleji se zabydlete. V celé řadě úkolů vás prověří nejen učitelé, ale i vaši kvalitní soupeři. Rozvíjejte a zdokonalujte svou postavu a prožijte společně s ní spoustu dobrodružství. Vyzvěte ostatní kouzelníky na souboj a uštědřete jim drtivou porážku, abyste si vybojovali své místo v síni slávy!

Učte se novým kouzlům, pátrejte po skvělých vylepšeních a zúčastněte se prestižního turnaje! Soupeři se budou třást, jen co zaslechnou vaše jméno. Vyzkoušejte si ten pravý kouzelnický život v této zábavné a vzrušující hře. Zábava zaručena!

Zadní strana