JRK Kladno – Kouzelný kolotoč 6 – Případ ztracené mrkve

V pondělí 22. července 2013 společnost JRK Kladno nabídne za 99,- Kč opět disk s logem Hollywood Classic Entertainment, do trafik posílá další díly televizního seriálu na DVD s názvem Kouzelný kolotoč 6 – Případ ztracené mrkve.

Disk obsahuje následující epizody:

31. Pusu a udobřit

Ermintruda zase ruší klid a pohodu v Kouzelné zahradě. Celé dopoledne ječela a Dougal toho má už dost. Ermintruda ale jeho kritiku nepřijme a brzy jsou s Dougalem na nože. Když ale Dougal zaslechne rozhovor mezi Brianem a panem Rustym, uvědomí si, že by se měl omluvit. Říct „promiň“ je přece snadné, nebo ne?

32. Vzpoura zeleniny

Přípravy na Soutěž o nejlepší zeleninu jsou v plném proudu a Dougal je odhodlán vyhrát. Konkurence je ale velká, všichni vesničané mají různé triky pro dobrý růst. Když Zebedee odhalí, že Dougal je pro každou špatnost, rozhodne se, že použije své vlastní triky: Dougal brzy zjistí, že největší nemusí být vždy nejlepší!

33. Praštěný Dylan

Když Dylan navrhne místo odpoledního šlofíka kriket, všichni jsou trochu zaskočeni. Přidají se do jeho kriketového týmu, ale nemůžou udržet krok s Dylanovým bleskovým tempem. Vyčerpaní přátelé se shodnou, že se jim víc líbil starý lenivý Dylan a snaží se mu vrátit jeho líné já.

34. Vojenský večírek

Voják Sam chystá večírek pro své veteránské přátele a vesničané mu pomáhají s přípravou. Ve chvíli, když mají hosté dorazit, se Sam dozví, že mají zpoždění a na party nedorazí včas. Sam je zklamaný, tak se přátelé rozhodnou, že se budou chovat jako vojáčci a party tak může pokračovat!

35. Stopař Dougal

Zdá se, že Dougal ztratil čich a požádá o pomoc Zebedeeho. Zebedee mu rád pomůže a Dougal brzo předvede ostatním jeho znovu nabitý talent. Je z něj tak dobrý stopař, že chce získat ve světe slávu jako Čichací senzace! Jeho čich ale slábne, čím víc se vzdaluje od Kouzelného kolotoče…

36. Případ ztracené mrkve

Když se Dylan probudí ze svého odpoledního šlofíka, zjistí, že jeho mrkvičky byly ukradeny! Dougal se rozhodne případ vyřešit svými super detektivními schopnostmi. Výslechy nikam nevedou, tak se rozhodne mrkve ohlídat. Omylem se sám dostane do podezření! Dylan ale brzy zjistí, že pravý viník je nedaleko.

Náhled zadní strany z webu PNS

Žánr: Animovaný / Dětský

Země původu: Francie / Velká Británie

Rok vzniku: 2007

Délka: 66 minut

Původní název: The Magic Roundabout

Režie: Graham Ralph

Scénář: Serge Danot, Jimmy Hibbert, Graham Ralph

Produkce: Theresa Plummer Andrews, Marie-Pierre Moulinjeune, Graham Ralph, Laurent Rodon, Pascal Rodon, Robert Réa

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3 (1,33:1)

Bonus: žádný