Bontonfilm – Barbie a kouzlo Pegase

Společnost Bontonfilm ve středu 24. července 2013 posílá za 99,- Kč do trafik DVD Barbie a kouzlo Pegase, které je variantně uváděno i jako Barbie a kouzlo Pegasu (včetně obalu s tímto podivným skloňováním). Poleťte s Barbie za jejím největším dobrodružstvím do pohádkového světa!

Princezna BarbieTM se představuje ve svém prvním originálním pohádkovém filmu BarbieTM a kouzlo Pegase.

Princeznu Anniku (Barbie) čeká velké dobrodružství. Zlý čaroděj Wenlock ji chce za ženu, princezna se ale před ním s pomocí svého nového přítele – okřídleného koníka Brietty – ukryje do Království v oblacích. Wenlock za trest promění Anničinu rodinu v kámen a princezna má pouhé tři dny na zlomení kouzla. Na své pouti pozná Annika nové přátele a společně s nimi vstoupí do zakázaných lesů, bude bruslit v ledových jeskyních a vzlétne vysoko nad oblaka. To vše proto, aby získala kouzelnou hůlku světla a s její pomocí přemohla zlé čarodějovo kouzlo.

 

Ve filmu zazní kromě jiných skladeb také Beethovenova Šestá symfonie.

Na imdb.com 55 procent, na csfd.cz 58: Barbie poprvé ve 3D a dokonce s dějem, který dává smysl.

Obal vydání Universalu

Zadní strana předchozího vydání 

Žánr: Animovaný / Rodinný / Romantický

Země původu: USA

Rok vzniku: 2005

Délka: 82 minut

Původní název: Barbie and the Magic of Pegasus 3-D

Režie: Greg Richardson

Scénář: Elana Lesser, Cliff Ruby

Produkce: Luke Carroll, Kim Dent-Wilder, Jesyca C. Durchin, Rob Hudnut, Shelley Tabbut

Hudba: Arnie Roth

Střih: Logan McPherosn

Společnost: Mattel / Voice Box Productions

Hlasy v původním znění: Kelly Sheridan (princezna Annika / troll ), Kathleen Barr (Shiver / královna / Rayla – královna oblaků / troll / Eric), Lalainia Lindbjerg (Brietta / troll), Colin Murdock (Wenlock), Mark Hildreth (Aidan), Brian Drummond (Ferris / Aidanův otec), Russell Roberts (král), John DeSantis (obr Ollie), Chantal Strand (Rose), Jessica Amlee (Blush), Andrea Libman (Lilac), Stevie Vallance (troll), a další

Údaje o DVD

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, 5.1 česky, 5.1 polsky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (1,78:1)

Bonus: Zahrajte si s Briettou, Vynechané scény, Hope létá, Animované interaktivní menu, Šrirokoúhlá verze (1,66:1), Trailery, (v předchozím vydání bylo 5 scén ve 3D)