Špidla Data Processing – Atomový míč 2

Po první části arkanoidu ve 3D grafice se milovníci tohoto žánru dočkali pokračování. Ve čtvrtek 17. března 2011 můžeme na stáncích zakoupit PC hru od Špidla Data Processing s názvem Atomový míč 2, za příznivých 49,90 Kč. Pojďte se bavit! 

Zábavná akční hra nejen pro děti.

Zúčastněte se nejzábavnější demolice všech dob! Vypusťte rakety, bomby, ohnivé koule a další výbušné materiály. Není to ale tak jednoduché. Každý úkol si žádá zvláštní přístup. Hra Atomový míč 2 je tedy senzační směs hlavolamů, skvělé 3D grafiky a vynikající hratelnosti. Zábava zaručena! Pojďte se bavit hned teď!

– 200 úžasných atomových 3D kol

– množství způsobů destrukce

– vysoké herní napětí

– 8 různých herních prostředí

– jedinečné zvláštní efekty

– denní i noční kola

Hra Atomový míč 2 vám umožní být součástí nejzábavnější demolice všech dob. Vyhoďte do povětří vše kolem vás. Pomocí koulí musíte zníčit množství vznětlivých věcí – rakety, bomby, ohnivé koule a další výbušné materiály. Není to ale tak jednoduché! Každý úkol si žádá zvláštní přístup. Hra Atomový míč 2 je senzační směs hlavolamů, skvělé 3D grafiky a vynikající hratelnosti.

Tato hra představuje to nejlepší ze starého dobrého arkanoidu, navíc na vás čeká 3D hlavolam. V každém kole jsou různé druhy cihel a nékteré z nich se nedají zničit přímo. Musíte zasáhnout určité místo konstrukce, abyste vyvolali explozi.

Je třeba s rozvahou využít možností, které vám každé kolo nabízí, a sbírat množství vylepšení. Ve dvou stech strhujících kolech budete čelit stále složitéjším úkolům. Konstrukce budou stále propracovanější a budou obsahovat více druhů cihel, které vám váš úkol znesnadní. Mnoho zábavy zaručeno!

PC hra je vhodná pro děti, neobsahuje násilí.

Celá hra je v češtině. 

Zadní strana 

Požadavky: 

– Windows 95 / 98 / ME / NT / 2000 / XP / Vista

– procesor 650 MHz a vyšší

– 128 MB RAM

– grafická karta 32 MB

– doporučena je myš a zvuková karta