Špidla Data Processing – Numericon (PC hra)

Ve čtvrtek 28. srpna 2008 nechybí na pultech další z her společnosti Špidla Data Processing, tentokrát je ke koupi chytlaví logická hra pro celu rodinu Numericon za 38,- Kč v ediční řadě Počítačová herna.

Starobylá magie čísel vždy přitahovala všechny milovníky záhad. Vaším úkolem bude odhalovat tajemství kouzelné knihy a najít skrytý poklad. Jsou rozeseta po třiceti stránkách a nalézt je můžete pouze vy! Myslíte si, že počítání je nuda? Jste vedle, jak ta jedle! Pokud víte, kolik je jedna a jedna, jste na té nejlepší cestě užít si kopec prima zábavy! 

Numericon je první hra světě, při které si užijete zábavu s počítáním!

Starobylá magie čísel vždy přitahovala všechny milovníky záhad. Vaším úkolem bude odhalovat tajemství kouzelné knihy a najít skrytý poklad. Jsou rozeseta po třiceti stránkách a nalézt je můžete pouze vy!

Podstatou hry Numericon je velmi jednoduchá myšlenka: musíte vytvářet takové řetězce čísel, že vždy to poslední se rovná součtu všech předchozích čísel. Pravidla se snadno naučíte, ovšem zdokonalovat se budete dlouho. Nenechte se zmást jednoduchostí úvodních úrovní – hra se postupně stává náročnější a zajímavější. Čas se krátí a bonusy přestávají být pouhou zábavou. Jen s jejich pomocí dokážete dokončit úroveň včas.

Hra obsahuje také režim Hlavolam, což jistě potěší všechny, kteří rádi luští hádanky. V něm musíte řešit logické úkoly, neběží vám však při tom čas, ani nemusíte sbírat bonusy. Jednoduché a zábavné. Pokud máte rádi logické hry – Numericon vás ohromí. A pokud máte náhodou v okolí člena rodiny, kterému by trocha počítání neuškodila – zde máte učební pomůcku mazaně přestrojenou za hru. Vyzkoušejte – budete spokojeni!

Užijte si:

– Zdolejte 40 úrovní ve třech herních módech

– Získejte všech 7 bonusů pro dobré hráče

– 15 zvláštních schopností pro snazší hru

– Nádherná grafika a příjemná hudba

– Chytrá zábava pro každý věk

Požadavky: Windows 98/ME/2000/XP/Vista/7/8, procesor 600 MHz a vyšší, 128 MB RAM, DirectX. Doporučena je myš a zvuková karta