Filmag zábava – Útok dvojhlavého žraloka

V edici Filmag Zábava se v pátek 9. srpna 2013 za 129,- Kč dočkáme dalšího skvostu bastlířského studia Asylum, ke koupi bude Útok dvojhlavého žraloka. Jedno tělo, dvě hlavy a šest tisíc zubů!

Výpravný zvířecí horor ve stylu filmů Čelisti a Útok z hlubin.

Poté, co je jejich loď potopena zmutovaným dvouhlavým žralokem, najdou přeživší úkryt na opuštěném korálovém ostrově. Skryté místo v moři ale začne brzy sužovat silné zemětřesení a dvojité čelisti krvelačné příšery se nezadržitelně blíží..

Na imdb.com 26 procent, na csfd.cz 17: Tak strašná tragédie, až je to skoro zábavné. Jak proboha tihle patlalové seženou prachy na Carmen? Absolutní neherci, absolutně žádná logika, v každé scéně jinak velký žralok, který umí vrčet pod vodou, no prostě konina.

Žánr: Akční / Horor / Sci-fi

Země původu: USA

Rok vzniku: 2012

Délka: 88 minut

Původní název: 2 Headed Shark Attack

Světová premiéra: 17. ledna 2012 – USA

Režie: Christopher „Douglas-Olen“ Ray

Námět: Edward DeRuiter

Scénář: H. Perry Horton

Produkce: Carl Laemmle

Kamera: Paul Bales, Anthony Fankhauser, David Michael Latt, David Rimawi

Hudba: Chris Ridenhour

Kamera: Stuart Brereton

Střih: Rob Pallatina

Kostýmy: Alexis Forte

Společnost: The Asylum

Natáčeno: Florida Keys, Florida, USA

Hrají: Carmen Electra (Anne Babishová), Charlie O’Connell (profesor Babish), Brooke Hogan (Kate), Christina Bach „Norman“ (Dana), Gerald Webb (Han), David Gallegos (Paul), Geoff Ward (Cole), Mercedes C. Young (Liza), Shannan Stewart (Lyndsey), Tihirah Taliaferro (Michelle), Michael Dicarluccio (Ethan), Lauren Vera (Jamie), Marckenson Charles (Ryan), Ashley Bissing (Kristen), Corinne Nobili (Kirsten), Benjamin James (Alex), Chase Conner (Kirk), Anna Jackson (Haley), Amber English (Alison), Collin Carmouze (Jeff), Casey King Leslie (Mike), Morgan Thompson (Laura), Anthony E. Valentin (Dikilla), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, 2.0 česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 16:9 (1,78:1)

Bonus: