JRK Kladno – Kouzelný kolotoč 9 – Létající koberec

V pondělí 12. srpna 2013 společnost JRK Kladno nabídne za 99,- Kč další disk s logem Hollywood Classic Entertainment, do trafik posílá pokračování televizního seriálu Kouzelný kolotoč 9 – Létající koberec.

Disk obsahuje následující epizody:

48. Létající koberec

Zebedee je v rozpustilé náladě a rozhodne se použít trochu magie, aby vyrobil ve vesnici trochu zábavy! Když Dougal najde létající koberec, rozhodne se svůj objev vyzkoušet. Nejen že si užívá vzrušení z letu, ale navíc si Dougal uvědomuje, že koberec by mu mohl pomoci vyřešit jeho nedostatek koláčků. Brzy vymyslí mazaný plán: nabízí „let za koláč“ a ostatní jsou rádi, že se dostanou k nebesům jen výměnou za koláč! Všichni, až na Briana… A když Dougal zjistí, že není jediný se slabostí pro koláčky, jeho plán začne selhávat!

49. Štěstí pana Rustyho

Pan Rusty dělá pravidelnou roční údržbu Kouzelného kolotoče, která obnáší výměnu magického těsnění: je to nebezpečná a delikátní procedura. Aby proběhlo vše hladce, pan Rusty se musí ujistit, že má po boku svůj šťastný talisman, Pana Okurku. Florence pošle pro pana Okurku Dougala, ale cestou zpět vyruší Dougala chutně vypadající kost. Tahle malá komplikace nakonec způsobí trátu pana Okurky…

50. Zvláštní zásilka

Pan Grimsdale se připravuje na roznášení zásilek a Dougal si ho splete se zlodějem jeho skvělých koláčů! Po ukvapené záchranné akci Dougal omylem pana Grimsdalea zneškodní a zbyde to na Dougalovi, aby roznesl balíčky sám… V nastalém chaosu se zásilkami se Dylan rozhodne chránit své mrkvičky pomocí strašáka. Ale nejsou to jen ptáci, kdo se bojí: všichni zpanikaří, když Dougal oznámí, že je tady někde únosce zajíců.

51. Kavárna u Dougala

Dougal má sen: sní o místě, kde by mohly vesničané okusit gastronomické požitky z dobrého jídla. Heuréka! Otevře si vlastní kavárnu, kde bude připravovat kulinářské kreace. S Dougalem jako šéfkuchařem a Dylanem jako vrchním číšníkem se zdá, že Kavárna u Dougala je připravena úspěšně otevřít. Když vyjde najevo, že jedinou věcí v nabídce je mrkev, Dougal zjistí, že si ukousl moc velké sousto.

52. Dylan rocková hvězda

Dougalova agentura hledá talenty. Po malém zásahu magie se Dylan změní z ospalého bluesového zajíčka v rockovou hvězdu: Dynamo Dylana! Má i manažera, který mu radí, jak se stát opravdovou hvězdou. Problém je, že z Dynamo Dylana se stane Diva Dylan! Vesničané toho mají už dost a rozhodnou se požádat Zebedeeho, aby přivedl jejich starého kamaráda zpět.

Náhled zadní strany z webu PNS

Žánr: Animovaný / Dětský

Země původu: Francie / Velká Británie

Rok vzniku: 2007

Délka: 55 minut

Původní název: The Magic Roundabout

Režie: Graham Ralph

Scénář: Serge Danot, Jimmy Hibbert, Graham Ralph

Produkce: Theresa Plummer Andrews, Marie-Pierre Moulinjeune, Graham Ralph, Laurent Rodon, Pascal Rodon, Robert Réa

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3 (1,33:1)

Bonus: žádný