Bontonfilm – Barbie a 12 tančících princezen

Během pracovního týdne má společnost Bontonfilm vcelku omezený repertoár a cílí jen na dětské (spíš holčičí) diváky, v úterý 13. srpna 2013 posílá za 99,- Kč do trafik další „panenkovské" DVD Barbie a 12 tančících princezen.

V úplně novém zábavném a okouzlujícím příběhu vtančí Barbie do tvého srdce. Přidejte se k Barbie a jejím jedenácti tančícím sestrám a sledujte, jak objevují tajný vchod do úžasného, kouzelného světa, kde se plní všechna přání!

 

Ale v okamžiku, kdy jejich otci hrozí ztráta království, se princezna Genevieve a její sestry musejí společně snažit, aby zachránily den a svého otce. Poznají tak, že drží-li rodina spolu, je možné překonat všechny překážky!

Na imdb.com 57 procent, stejně na csfd.cz: Roztomiloušký filmešek pro holšišky s panenkami. Tančením k happyendu.

Zadní strana 

Žánr: Animovaný / Rodinný

Země původu: USA

Rok vzniku: 2006

Délka: 83 minut

Původní název: Barbie in the 12 Dancing Princesses

Světová premiéra: 19. září 2006 – USA

Režie: Greg Richardson, Terry Klassen (hlasy)

Scénář: Elana Lesser, Cliff Ruby

Produkce: Shelley Tabbut, Shea Wageman

Hudba: Arnie Roth

Střih: Colin Adams, James Boshier

Společnost: Mainframe Entertainment / Mattel

Hlasy v původním znění: Kelly Sheridan (princezna Geneveive), Catherine O’Hara (Rowena), Nicole Oliver (Ashlyn / Twyla), Jennifer Copping (Blair), Lalainia Lindbjerg (Courtney), Kathleen Barr (Delia), Chiara Zanni (Edeline), Adrienne Carter (Fallon), Ashleigh Ball (Hadley / Ilsa), Britt McKillip (Janessa), Maddy Capozzi (Kathleen), Chantal Strand (Lacey), Shawn Macdonald (Derek), Christopher Gaze (král Randolph), Garry Chalk (Desmond), Peter Kelamis (Brutus), Gabe Khouth (Felix), a další

Údaje o DVD

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, 5.1 česky, 5.1 chorvatsky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (1,78:1)

Bonus: Videoklip Shine, Tanec ve vzduchu – Natáčení filmu Barbie a 12 tančících princezen, Veselá hra na procvičení paměti, Trailer Kolekce princezny Barbie, Trailer filmu Království víl