Jim Carrey a Jenny McCarthy

Není tomu tak dávno, kdy se jeden z nejpopulárnějších komiků dneška Jim Carrey (45) zasnoubil se svou dávnou přítelkyní Jenny McCarthyovou (35). Znali se již dlouho, a občas jste je mohli vidět spolu na párty nebo třeba na bruslích. Od té doby, co proběhlo zasnoubení, je můžete vidět už jenom spolu.

Jejich láska zřejmě po oficiálních zásnubách dostala nový vítr do plachet a Jenny si zřejmě řekla, že už to teď vypadá slibně. Vždyť přece každá žena chce objekt svých zájmů dostat pod pantofel. A bylo by škoda nechat si dobře placeného herce a potencionálního živitele a záruku bezstarostného života nechat vyfouknout nějakou načančenou fuchtlí s Hollywoodu.

Oba milenci se rozhodli opustit ruch velkoměsta a na pár dnů si jeli odfrknout na Havaj, kde si užívali romantických radovánek v mořských vlnách. Voda, slunce vzduch – žádný města puch! A v objetí moře se oba vyblbli jako malí. Kdo by se také rád nezrekreoval po týdnech náročného natáčení. A kdo by rád se svou láskou neutratil pár přebytečných miliónů dollarů za přepychový hotel a pláž střeženou bodyguardy.

Když jsou dva zamilovaní, je jedno, jestli je dvacet nebo čtyřicet. Umění Jima Carreyho dělat si ze všeho legraci je jednou z těch věcí, kterou na něm Jenny obdivue. A on se v ní vidí minimálně stejně tak jako ona v něm. Doufejme, že jim to vydrží.