Magic Box – Jedlíci aneb Sto kilo lásky

Člověk by skoro získal dojem, že co vydávaný český film, to průšvih. Obzvláště, pokud se jedná o díla pána, jehož každý další zářez vyvolává vlnu odporu kritiků i diváků. Magic Box  posílá do trafik ve středu 4. září 2013 za 199,- Kč DVD Jedlíci aneb Sto kilo lásky. Komedie, která má váhu!

Do právě otevřeného „hubnoucího" sanatoria se sjíždějí pacienti s cílem zhubnout. A i když každý z nich k tomu má jiný důvod, všichni tu teď pod dohledem asketického primáře podstupují nejroztodivnější procedury a cvičení, to vše navíc bez jídla, alkoholu a sexu. Tím se pro většinu z nich pobyt v sanatoriu stává noční můrou. Hrdinové Jedlíků jsou romantičtí i pošetilí, vtipní i dojemní, žádný z nich nepostrádá smysl humor. Všichni jsou vedeni láskou — k lidem, věcem, práci, a samozřejmě k jídlu — a každý z nich ji také nakonec najde. Jak už to prostě v dobrých filmech bývá.

 

Na csfd.cz 15 procent: Filmaři by měli mít povinné přezkušování! Jak je možné, že tahle pohroma národní kinematografie stále točí a vždy znovu a znovu dokáže vymýt mozek lidem, o nichž si člověk dřív myslel, že jsou dobří herci?

Zadní strana 

Žánr: Komedie

Země původu: Česká republika

Rok vzniku: 2013

Délka: 104 minut

Premiéra v kinech ČR: 2. května 2013

Režie: Tomáš Magnusek

Asistent režie: Michal Milbauer

Námět: Tomáš Magnusek

Scénář: David Laňka

Produkce: Tomáš Magnusek, Michal Milbauer, Romana Milbauerová

Hudba: Lukáš Černý, Veronika Zaňková

Kamera: Matěj Brothánek

Zvuk: Jakub Přikryl

Střih: Jan Čížek

Kostýmy: Blanka Magnusková

Masky: Šárka Čmelíková

Společnost: Magnusfilm

Hrají: Milan Chára (Džordž Hrubý), Martin Stropnický (primář), Dagmar Patrasová (Lenka Douchová), Tomáš Magnusek (Tomáš Spáčil), Karel Heřmánek (Mirda), Ivana Andrlová (Veronika), Veronika Žilková (recepční Marie), Luboš Xaver Veselý (Luboš Veselý), Roman Skamene (José), Kamila Nývltová (Simona), Jan Šťastný (Novotný), Ilja Racek (Veroničin otec), Petr Janda (Janda), Václav Svoboda (Doucha), Ladislav Županič (lékař), Daniel Rous (plastik), Robert Remeš (plastik), Monika Vokrouhlíková (Maruška), Eva Aichmajerová-Decastelo (Tomášova žena), Michal Milbauer (gay), Romana Milbauerová (milenka Jitka), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky

Titulky: česky pro neslyšící

Obraz: barevný PAL 16:9

Bonus: Fotogalerie, Trailer