Špidla Data Processing – Síla lásky (PC hra)

Společnost Špidla Data Processing na čtvrtek 26. září 2013 nachystala za 59,90 Kč další počítačovou hru, tentokrát plnou zábavy a lásky, obsluhovačku Síla lásky v edici Hráčův ráj.

Manželé Káťa a Robert – dvě hrdličky, dvě zamilované duše. Jedna žije jenom pro tu druhou. A nyní je čeká ta nejtěžší zkouška – odloučení. Nešťastná náhoda zapříčinila, že od sebe byli odtrženi. Každého z nich zavál osud na jiné místo. Setkají se ještě někdy? To se teprve uvidí. Vždyť naděje umírá poslední… 

– Úžasná grafika 

– Přes 90 úrovní v 5 světech 

– Zábava zaručena

– celá hra v češtině

– vhodné pro děti – neobsahuje násilí

Káťa s Robert se brzy po svatbě přestěhovali do domu svého dědečka. Ani jeden z nich nečekal, že záhy zjistí, kam se poděl poslední obyvatel tohoto opuštěného sídla. Při vyklízení obydlí se Robertovi podařilo najít podivnou věc. Glóbus. Právě ten každého z nich odvál na zcela jinou planetu. Káťa se ocitla v zemi farmářů. Sama. Bez Roberta. Zdejší zemědělci jí slíbí, že  jí manžela pomohou najít. Musí jim však pomoci s jejich farmou. A tak se Káťa učí krmit slepice, starat se o úrodu a vyrábět potraviny.

 

Vyzkoušejte si, jaké to je být farmářem ve zcela neznámé zemi. Naučte se hospodařit s tím, co vám nadělí příroda. Musíte se rozhodovat, jaké suroviny použijete na výrobu. Co si za utržené peníze pořídíte nejdříve. A musíte se rozhodovat rychle. Jinak hrozí, že Roberta spatříte až za hodně dlouhou dobu. Obstojíte ve zkoušce bystrosti a rozhodnosti? Pomozte mladým manželům nalézt ztracenou lásku!

Zadní strana